Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Talán azért mert ez volt otthon :C.
Úgy volt hogy szóltak két hete pénteken délután 2 kor hogy a szerverük megfeküdt szószerint ráadásul novvel szerver volt és hogy szombatra mennie kell.
Mivel nem volt novellük a backup szerver szettük elő ami kiderült hogy 1 hónapja be se volt kapcsolva :C tehát felraktam rá a win 2003-at ledúrtam a novellt a kliensekről és belőten a hálózatot mekonfigoltam a switcheket meg a routert meg a műholdas genyát és felrakta a szintén jogtiszta sbs-emet, meg beállitottam a 7 nyomtatót. Ezzel hajnali 3/4 4-re végeztem is. Utánna hétvégén a dbase-s adatbázisból a sok szart felvitték sql-be azóta mjüxik is csak itt ez a sz@r amit meg kell oldanom. Na röviden ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest