Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Na megcsinálltam yeahhh
*moderálva
sziszegő!
Egyszer már figyelmeztettelek, következő nem lesz. Kérlek olvasd el az Alapelveket, és aszerint cselekedj: [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L]!
Bash -
sziszegő
senior tag
Azért lenne ez nagyon fontos mert leszámítva hogy segberugnak egy halom pénzmagtól esek el :(
Úgyhogy hidegélelem meg sátor amíg meg nem csinálom :C -
sziszegő
senior tag
*moderálva
Kéretik nem itt megbeszélni az ilyen témákat.
Bash -
sziszegő
senior tag
Most nem tudom ujraindítani mert dolgoznak a hálón. Majd 5 után. Remélem itt is 3 napot fog mutatni mint tegnap :)
-
sziszegő
senior tag
Azt elfelejtettem mondani hogy ráengettem egy TIMEBOMB Removert az simán lefutott és kiírta hogy minden kasper.
-
sziszegő
senior tag
up up
-
sziszegő
senior tag
Talán azért mert ez volt otthon :C.
Úgy volt hogy szóltak két hete pénteken délután 2 kor hogy a szerverük megfeküdt szószerint ráadásul novvel szerver volt és hogy szombatra mennie kell.
Mivel nem volt novellük a backup szerver szettük elő ami kiderült hogy 1 hónapja be se volt kapcsolva :C tehát felraktam rá a win 2003-at ledúrtam a novellt a kliensekről és belőten a hálózatot mekonfigoltam a switcheket meg a routert meg a műholdas genyát és felrakta a szintén jogtiszta sbs-emet, meg beállitottam a 7 nyomtatót. Ezzel hajnali 3/4 4-re végeztem is. Utánna hétvégén a dbase-s adatbázisból a sok szart felvitték sql-be azóta mjüxik is csak itt ez a sz@r amit meg kell oldanom. Na röviden ennyi. -
sziszegő
senior tag
válasz
Zordkaszás #12 üzenetére
Ez müxik rendesen megy rajta az SBS az SQL meg incredimail meg műholdas intranet. Szóval ha leáll a szerver akkor....... akkor jöhetsz értem :DD
És ha újból felraknám mint javitás akkor előröl számolná a napokat vagy akkor lehetne aktivállni?
Szerintetek most sikerült meg crackelni vagy nem? -
sziszegő
senior tag
válasz
Zordkaszás #2 üzenetére
Hát arra most nem igen van időm hogy hókusz pókuszokat olvasgassak a nagy varázskönyvben. Tehát konkrét okosságokat szeretnék kérni tőletek.
Egyébként mi történik ha nem aktivállok egy oprendszert és eljön az idő?
Kapitulál??
Itt hétfőn reggel 8 ra jönnének matatni az adatbázisba az meg sehol ehhhh hát ez atom :C :C :C
Na a fenti probléma alapján mi várható 3 nap múlva? -
sziszegő
senior tag
Na szóval van egy eredeti win 2003 enterprise server op rendszerem (Tényleg jogtiszta). Az egyik cégnél ahol a hálót csináltam villámba fel kellett raknom 1 -2 hónapra a szerverükre amig nem jön meg a végleges szerver. Na most az a helyzet hogy ugye ezt a rákot aktivállni kellene. Nos activáltam is (persze nem a microsoftnál hanem a cracks.am-nél) és azt irja ki hogy amikor aktivállni akarom hogy ''Already activated...'' tehát kész. Viszont amikor ujrainditom akkor meg azt hogy még 3 nap és aktiválld. Na most akkor mi van? Aktiválva van? Mondhatnánk hogy majd kiderül de 2 szerver +27 gép ha megáll akkor jobb ha felkötöm magam :Y . A poen az hogy most már normálisan sem tudom aktivállni mert ugye aktivállva let vagy nem? Most mit lehet csinállni?
OFF
A format parancsot felejtsétek el :C 211 gb adat van a szerveren mind mocsok sql sz@r
A moderátorokat megkérem hogy ezt a kis crack-es dolgot nézzék el mert ezt meg kell oldanom aug 20-ig tehát nagyon fontos.
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest