Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Daniel
tag
wopz, SVCHOST.EXE, me typo bad :B
-
Daniel
tag
Haj, eppen ma raktam fel egy friss installt Win 2000 Pro modra. Na most, minden okesan ment, szepen fel mentek a utiliti-k, AV progi, Firewall, meg ami meg van...
es ugye jott vele egy ket reboot....es egyszer csak ki akarom nyitni az Explorert (ugyemar 5.01), es egyszerun egy masodperc tortreszere megnyilik majd bezar :(((
Es utana azt is eszrevettem hogy a AV es Firewall progikon kivul, minden ami net fuggo, az no go. :((
Probaltam korrigalni IE 6 Installal....semmi :O
Help pliz?
U.I: Ez nem lehet az SCVHost.exe muve, remelem...(mesa figyel on firewall install mielott connect to..:)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest