- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dON't hAcK! #13 üzenetére
Hogy te milyen humoros gyerek vagy. Képzeld, tudom. Az eddigi beszólásaid után ezt a benyögést nem néztem volna ki belőled. Így csak megköszönni tudom. Kösszépen.
-
törölt tag
Szia!
Ahogy a többiek is mondták, a SP3 csak akkor távolítható el, ha a telepítésekor beállítottad, hogy készítsen backup-ot a rendszerfile-okról. Ha nem készítettél backup-ot, még mindig van remény :) Boot-olj be a Win2k CD-jéről, és futtass le egy Repair-t. Ezáltal visszaáll az eredeti (SP1, vagy az eleve SP nélküli) oprendszer.
A játékkal kapcsolatban pedig: hogy érted azt hogy nem akar elindulni? Eleve nem jön föl a CD autorun-ja? Vagy felrakod a játékot, de mikor indítanád kiír valami hibát? Ha az előbbi a gond, akkor nézd meg a vírusirtód riport-jait, mert hátha vírusos a CD-n az az .exe, amit az autorun indítana... Nekem ilyen esetekben nem szokta feldobni az autorun-t. Tiltsd le a vírusirtót majd mikor telepíteni akarod a játékot.
Ha pedig hibát ír ki, lécci mondd el mi az, jó? Hadd tudjunk segíteni :)
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest