- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Jazzy
tag
válasz
dON't hAcK! #30 üzenetére
Teljesen igazad van és még stabilabb is mint a 2k!! (De azért ne magasztaljuk fel ennyire a win xp-t ennek is sok hibája van) :DD
-
dON't hAcK!
aktív tag
És ami szerintem a legfontosabb:
Az XP hamarabb elindul - persze nem minden esetben. :) -
Jazzy
tag
Sorry :DDD :DD
-
Jazzy
tag
A 2k viszont munkára nagyon is alkalmas, erre is készítették!!
-
dON't hAcK!
aktív tag
A felület természetesen lassab, de abban az esetben ha kikapcsolod az XP extra (azaz a 2000-ben nem szereplő) feauture-eit, akkor máris ugyan ott tartunk.
Ha az alkalmazásokat nézzük, akkor ugyan ez a helyzet.
Játékok alatt szintén 'semmi' különbség:
[L]http://www.tomshardware.hu/consumer/02q3/020930/index.html[/L] -
Jazzy
tag
Nekem iis volt fennt a gépemen win 2k, de nem ment vele a játékok nagy része, abban viszont nem értek egyet, hogy gyorsabb a 2k mint az xp, nekem ugyan azzal a vassal sokkal lassabb volt :P
-
petyaman
tag
Én magam is w2000-t használok. Eddig minden játék futott rajta, ha játszani akartam, és ahhoz képest, hogy csak ismerős hasonló kaliberű masinájával van összehasonlítási alapom, azt kell mondanom az XP alkalmazás és ''felület''szinten is lassabb rendszer.
SP3-at nem használtam még, mert nem nagyon ismerem a specifikációkat és a rendszerem így is stabil. MÁr amennyire értek hozzá... (=user :) ) -
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
#34929152 #15 üzenetére
tsibe!
Először is szeretnék bocsánatot kérni, ne haragudj rám. :(
Viszont továbbra sem értem ezt a dolgot a vírusírtóval. Ha nekem valami azért nem indul, mert vírusos, akkor nem indítom el. Vagy úgy gondoltad, hogy nem is vírusos, csak valami vírusra utaló kódot tartalmaz?
Ádám
(ui: Elküldtem mail-ben is, hogy biztosan megkapd) -
spawn5
csendes tag
A fentiekhez hozzátenném, hogy a win 2000 egészen jól kezeli a játékok elég nagy részét. Én is azt használom, és ráadásul gyorsabb is mint az XP. Ezek után mit tanácsolnátok, milyen oprendszert?
Én is csináltam backup file-t, be amikor leszedtem a SP 3-at, a windows nem indult el többet, csak kék képernyőt láttam, nem töltött be. -
WN31RD
addikt
Én a W2K SP3 topichoz annyit tennék hozzá, hogy miután elolvastam az SP3 licencszerződését :D
-
Pypec
tag
Hogyan tudok Boot lemezt csinálni?
A Win telepítő-ről sajna nem bootol. -
Pypec
tag
A helyzet maradt a régi az eltávolítás után is.
Az autorun bejön,csak a CD-t nem látja a helyesnek.
Jelzem .nrg (Nero-val történő íráshoz,bár ez tudjátok úgy is)file-t fejtettem ki Isobusterral,mert nem tudtam felírni azonnal és egyszer már megvan csak azzal ugyanez a helyzet. -
törölt tag
válasz
dON't hAcK! #13 üzenetére
Hogy te milyen humoros gyerek vagy. Képzeld, tudom. Az eddigi beszólásaid után ezt a benyögést nem néztem volna ki belőled. Így csak megköszönni tudom. Kösszépen.
-
Pypec
tag
Hi ALL!
Köszi a helpet !
Telepítés előtt csináltattam backupot és most távolítom elfele!
Bocsika,de úgy látom én voltam elég álmos az élszaka és nem vettem észre a telepítés/eltávolításnál.
Egyébként elég sok minden megy a rendszerrel (Caesar 3,F1-2002,CMR2,Haegemonia,Imperium Galactica 2),de ez az AOE 2 ,ez nem!
Mindjárt folytatom,csk újra kell indítanom.
Üdv -
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
#34929152 #12 üzenetére
''Vagy felrakod a játékot, de mikor indítanád kiír valami hibát? Ha az előbbi a gond, akkor nézd meg a vírusirtód riport-jait, mert hátha vírusos a CD-n az az .exe, amit az autorun indítana... Nekem ilyen esetekben nem szokta feldobni az autorun-t. Tiltsd le a vírusirtót majd mikor telepíteni akarod a játékot.''
Nem gondoltál még arra, hogy a vírusírtók a vírusok ellen védenek? Ennyi erővel le is törölheted a vírusírtódat? -
törölt tag
Szia!
Ahogy a többiek is mondták, a SP3 csak akkor távolítható el, ha a telepítésekor beállítottad, hogy készítsen backup-ot a rendszerfile-okról. Ha nem készítettél backup-ot, még mindig van remény :) Boot-olj be a Win2k CD-jéről, és futtass le egy Repair-t. Ezáltal visszaáll az eredeti (SP1, vagy az eleve SP nélküli) oprendszer.
A játékkal kapcsolatban pedig: hogy érted azt hogy nem akar elindulni? Eleve nem jön föl a CD autorun-ja? Vagy felrakod a játékot, de mikor indítanád kiír valami hibát? Ha az előbbi a gond, akkor nézd meg a vírusirtód riport-jait, mert hátha vírusos a CD-n az az .exe, amit az autorun indítana... Nekem ilyen esetekben nem szokta feldobni az autorun-t. Tiltsd le a vírusirtót majd mikor telepíteni akarod a játékot.
Ha pedig hibát ír ki, lécci mondd el mi az, jó? Hadd tudjunk segíteni :) -
Elrood
őstag
Túl gyorsan gépelek:)
-
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
dON't hAcK! #8 üzenetére
Ne sértődj meg, de
Visszatudd állítani helyett vissza tudd állítani.
Ugyanis visszaállítani és nem visszatudni.
Persze lehet, hogy csak elírás volt és akkor 1000 bocsánat! :) -
Elrood
őstag
Hát, a service pack megkérdezi: akarsz backupot, hogy később visszatudd állítani, vagy nem kérsz ilyet
-
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
dON't hAcK! #3 üzenetére
Windows 2000 Service Pack 3 a neve.
-
Elrood
őstag
Tudtommal ezt csak akkor engedi, ha backupolta azokat a fájlokat, amiket felülírt
-
Elrood
őstag
Win2k-t nem játékra fejlesztették ki:)
Sok játék nem indul el rajta. -
Pypec
tag
Hello !
A kérdésem a következő:
A Win2000 alatt elvileg default-ból induló Age Of Empires 2 - Age Of Kings nem akar elindulni a gépemen. Letöltöttem a Microsoft oldaláról a 3-as service packot,de semmi,sőt el akarom távolítani és ebben kérem a segítségeteket.
Köszi
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest