- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sikerült! :)
Úgyhogy Win98 CD-ről sys.com fájl meg a fenti 3 átmásolása kislemezre, bootolás Win98-as CD-ről. Kislemezen sys c: parancs. Reboot Win2000-es Cd-vel. Win2000 javítása, és tkp. kész is vagyunk.
Persze a boot.ini-hez megint hozzá kell írni azt az egy sort.
A bootsect.dos mondja meg bootoláskor, hogy hol vannak a 98-as rendszerfájlok. De ha egy defragnál arrábbkerülnek, akkor gáz van. :)
Igaz, hogy a weboldal csak FAT16-os fájlrendszer esetén írja ezt problémának, de talán FAT32-nél is ugyanez a helyzet. Vagy nem? -
Ketama
aktív tag
Egy másik megoldás ha csinálsz két elsődleges particiót és utána valamilyen boot managerrel (pl. Boot Star) elintézed, hogy melyik oprencer induljon. Így biztos nem írják felül egymás rendszer fájljait.
-
Ketama
aktív tag
-
Vagy marad a W98-as bootCD-s megoldás, vagy pedig át kell kicsit alakítanod a meglévő rendszeredet. Partícionálás, DOS felhúzása, W2K repair opció választása bootCD-ről, így felveszi a bootmenübe is.
Ha ez így túl vázlatos, akkor leírom részletesebben is, de ha jól látom fanatikus tag vagy, így ha az utóbbi megoldást választod, bizonyára menni fog. Ha mégsem, szívesen segítek. -
lesaux
veterán
Elmentem aludni, majd holnap reggel elolvasom a temérdek javaslatot. :)) :DDD
-
Sanya
nagyúr
dos-os bootfloppy?
-
lesaux
veterán
A címben szereplő kérdésre (ami egyébként kijelentő mondat :D) keresek választ.
Konkrétan a Psycho Pinballról lenne szó. Nagyon állat játék, de Win2000 alatt természetesen megfagy. A Windows Súgóját elolvastam, de nem lettem tőle hű de okos.
Ha nem lehet DOS-os programokat futtatni, nekem az is jó, ha bootoláskor kiválasztom, hogy DOS vagy PINBALL vagy akármi, és akkor nem töltené be a 2000-et. Csak sajnos ennek a kivitelezéséhez sem vagyok megáldva elegendő tehetséggel.
Van valami ötletetek?
Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest