Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
TrollBalint #31 üzenetére
Hat mar 25szor lett particionalva, formattalva, ugyanaz. most epp ilyen utazohdd, 1ik havertol viszi a masikig az adatokat. Ennyi. Nem nagyon hasznalom, mert idegesit. Ez azert beleiilik a paranormalis tevekenysegbe, nem? HDD megoljon 2 alaplapot???
Vicc!
Csak en nem rohogok
-
venember83
nagyúr
Vinyo az nemtom, erdekes dolgokat csinal pl ha beteszem 1ik haverhoz, akkor winxp loadnal kekkepernyo unmountable_boot_device felirattal, pedig nem errol bootol a gep! Nalam meg a sirtec-tapos gepen meg volt olyan h a gep eszmeletlenul lelassult, pedig hardra se irt eppen, szoval mar felek ezt a tapot hasznalni, de nem megy bele a fejembe hogyan olhet meg 1 hdd 1 gepet vagy hogyan okozhat ilyen hibakat, mert jo, no bad sector!
-
venember83
nagyúr
válasz
TrollBalint #28 üzenetére
hat az 1ik codegen, ami mar biz eleg regi, meg AT-s, ez volt az elozo gep, s a mostaniba 1 vadiuj tapot tettem be amit vettem a noname hazzal. A noname hazba vettem 1 sirtec tapot igy megmaradt a noname tap otthoni szovegszerkesztos gepbe.
-
venember83
nagyúr
Up! Utolso hozzaszolasra pls valszoljon aki tud!
-
venember83
nagyúr
hi!
Nos, sajnos masodik gepem halt meg, ugyanugy mint az elozo, az alaplap nem ad semmi eletjelt magarol. Kozos a 2 gepben a hdd, mas semmi, max 32mb-nyi ram, otelete van valakinek miert tortenik ez meg? 2 honapon belul 2 alaplap hal meg. Tap nem lehet hibas, mert mas tap volt a 2 gepbe, nem ertem!!! Help!!! Lehet, hogy hdd mbr-jaba van virus s az tesz valamit vagy mi tortenik??? Tenyleg pls pls pls segitsetek, nem merek mar masik gepet se szerezni, mert felek az is meghal par heten belul!!! -
venember83
nagyúr
Mind1, megprobalok 25fele antivir programot, valami hatha hasznal, ki tudja... Kosz mindenkinek a kozremukodest!
-
venember83
nagyúr
válasz
riska1982 #23 üzenetére
Nem sikerult, de atvittem valaki mashoz a hdd-ot es ott meg az xp 1bol kibukott, kekkepernyo ''Unmountable_boot_device'' felirattal, pedig mas hardrol bootoltunk s most mar a masik gepem is kezd megorulni, 1ik nap nem akart elindulni, azt irta h ''boot disk error''. Ezert mar szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez valami virus, ami a boot sectorba irja be magat s ezert hiaba formazok, mert ott megmarad. Virusirtok amiket probaltam (avg s nod32 -2005 juniusi) nem latnak semmit, de ez mas nem lehet csak virus, pls mondjon valaki valami jo virusirtot, lehetoleg legyen ingyenes s netrol tudjam frissiteni manualisan (ertsd: letoltom valahol a frissitest s hazaviszem, mivel otthon meg tavol lakom az informacios szupersztradatol). Roviden: Segitseg!!!
-
venember83
nagyúr
thx, hogy atheleyeztetek a topicot, en azert tettem ide, mert ugye a formazas az hdd-al kapcsolatos.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
format parancsot nem ismerte, ezert mas gepeben formattaltam, mint az elobb irtam. Most meg epp full particionalast kovettem el, hatha az segit, ki tudja, bar mar nem remenykedek. Minden jot, kosz a segitesi szandekot, bye, elhuztam.
U.I. azert lehet ide irni, ha valaki tud valami okosat, de alapdolgokat en is tudom, s azok mar nem mukodnek. -
venember83
nagyúr
Nos? Valaki nem szeretne valami okosat mondani nekem?
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Hello!
Adott: 1 Zida-Tomato tx98-3d, k6-ii 450 MHz, 96 Mb RAM (memteste-el tesztelve, azok jok), meg 1 Maxtor 10GB-os merevlemez, tobbi nem tul fontos. Nem tudok feltenni ra 1 windowst se. w98, w95 kilep scandisk utan, winME kiirja, hogy scandisk ne tamogatja a 64kb-os cluster-ekkel formazott hardokat s ezert ''press any key to quit setup''. Win2000 vagy ujraindul, ha fat32 rendszeru a hard, vagy kiirja kekepernyon, hogy nem talal valami boot device-ot. winXP is ugyanezt csinalja. Otlet? Linuxon kivul persze. Koszonom a tanacsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest