Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
DJackson #13693 üzenetére
Beállítod a parancsikonon, hogy ablakban fusson 640x480-ban aztán kész. Meddig tart? Az ablakot ugyanúgy ki tudod húzni egérrel teljes képernyőre, nagy kaland hogy van rajta egy keret...
Egyébként a driver-ben kellene a megjelenítő képarányát beállítani, nem a felbontáson múlik, hogy nyúlik e a kép nyúlik az ígyis-úgyis ha rossz az arány, csak nagyobb felbontásban max kevésbé veszed észre.
(#13705) DJackson jujj, ezért kár volt -
priti
addikt
Helo, nekem van egy Samsung 204B 20"-os monitorom amit pár éve vettem 130k-ért, látom az árgépen, hogy mára lement 80k körülre, szóval azért van itt is fejlődés. Akkor nekem ez volt az elérhető legnagyobb 1600x1200-as felbontású TFT, de ma már kezd elérhető lenni a 28" amire talán érdemes váltani akkor is, ha wide. Tud valaki olcsó üzletet ahol van felhozatal jó monitorokból és nem csak a tucatot nyomják? Picit körülnéznék lassan, hogy mi újság, de a legtöbb helyen hülyére veszik az embert az áraikkal, nagyon nagy a szórás, nem lehet csak így utcáról, viszont szeretném élőben látni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest