- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
Új fejlemény: vista alatt sikerült beállítani, harmadik-negyedik próbálkozásra végül elfogadta, de xp alatt kattintgathatok rá akármennyit, nem akarja az igazságot. Újrahúztam már a driver-t is(uninstall, csökkentett mód, drivercleaner, ahogy kell) , de ugyanaz a helyzet.
-
PH 5.5
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most vettem egy samsung 931bw monitort, és szeretném úgy beállítani, hogy azoknál a játékoknál, amelyek nem támogatják a wide felbontást, ne húzza szét a képet. Tehát fekete csík kétoldalt. Az nvidia control panelben meg is találtam az erre szolgáló opciót (change flat panel scaling>use nvidia scaling with fixed-aspect ratio), de amikor le akarom apply-zni, azonnal visszaáll az alapértelmezett beállításra. XP, és vista alatt is ugyanaz. A vga egy 8800gts, a legfrissebb whql driver-rel(vista: 163.69, xp:169.71).
Ha valakinek volna tippje, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Dark Souls sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest