- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
krys1978
tag
Sziasztok!
Megvettem az LG L222WS-BN monitort. Nekem bejön. Nincs pixelhiba eddig (kopp, kopp, kopp)
Teljesen fekete képnél felül látok egy ici-pici bevilágítást. De szerintem ha az ember direkt nem azt bámulja akkor fel sem tűnik, tehát egyáltalán nem zavaró. Majd ma kipróbálom játékokkal is, mert arra még nem volt időm. Sztem 53-K-ért megérte.
-
krys1978
tag
Sziasztok!
Ma néztem, hogy van akcióban egy nagy áruházban LG 222WS-BN. Ha beviszem a régi moncsit akkor most 52K-ért odaadják. Elvileg csak analóg csati van rajta. Szerintetek? Vegyem, vagy ne vegyem?
-
krys1978
tag
válasz
philoxenia #6946 üzenetére
Köszi a válaszokat. Akkor asszem maradok a 22"-nál. Viszont itt a prohardveres tesztben azt olvastam, hogy a 225BW nem pivotos. Szal asszem a pivotot hanyagolom mert csak ACER-ben találtam olyat, de azt nem szeretnék. Kb ezekre szűkült a lista:
- LG 227WT
- Samsung 2232BW
- Samsung 226BW v. 225BW -
krys1978
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 20 vagy 22"-os monitort. Jó lenne ha tudná a pivot módot is. Igazából az LG-ket és a Samsungokat nézegettem. Szal tudnátok olyan monitort mondani ami tudja ezt a módot? Jelenleg egy AMD 3200+ -os CPU 1GB RAM és egy 8600GTS karim van. Ez meg tudja hajtani a 22"-ost? Vag inkább csak 20-ast vegyek? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest