Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy
tag
válasz
old_artist #13148 üzenetére
Megneztem, fixen ugyan olyan.. kis sziszeges az egesz...
Majd ha kesobb mar durvan hangos, akkor legalabb tudni fogom mi baja..xD -
Roxy
tag
válasz
old_artist #13146 üzenetére
A zugas annyira nem eszreveheto, kiveve ha azt figyeled, direktbe. Amugy jobban megfigyelve, a zugas csak elkezdodik es ugyan olyan hangu mindig... mind1 boven kibirhato szerintem...
amugy meg zene hallgatas kozben johogy nem vettem eddig eszre, csak most siri csendben -
Roxy
tag
Hali!
Egy LG w2252v-pf em van. Ha 100os fenyeron van, akkor nem halhato semmien zugas, de 97-96 tol ha lefele megyek, egyre inkabban...
Mennyire baj ha allandoan 100 as fenyeron megy a moncsi? Elettartamabol nagyon sokat levesz?
-
Roxy
tag
Igen, kicsit tomoren irtam le a dolgot. Topicban viiszaolvasva mas is azt csinalta mint en.
Taurus-1047 kollega, pontosan leirta [link] :
"Elsőre nekem sem akart működni DVI kábellel. Úgy oldottam meg, hogy D-SUB-bal elindítottam a gépet, csökkentett módban levettem a beállításokat, majd újraindítottam a gépet, felraktam a cd-ről a driver-ét, és a menüvezérlőjét. Abban átállítottam digitálisra, eltűnt a kép, kicseréltem a kábelt DVI-re és rendesen felismeerte. Frissítettem a driverét, és így már W2252V Digital-ként is jelenik meg. "DVI nel bootolaskor is van kepem. Csak a drivert frissitetem.
-
Roxy
tag
Hali!
A heten rendeltem egy LGW2253V-PF moncsit. Batran tudom ajanlani akinek jatekra, filmezesre kellene 22" os moncsi. Szamomra nagyon nagynak tunik, egy 17" es samu utan.
50 ropi volt, de nagyon megerte, en legalabbis ugy gondolom
Talpat egyszeruen lehet rarakni, gyakorlatilag 3 klikk volt az egesz. Eleg stabilan tartja.
Elosszor trukkozni kellett, hogy DVI-n tudjam hajtani. D-subbal kell osszekotni, igy volt kep alapbol, majd a drivert kell frissiteni. Ezutan mar megy a DVI. HDMI vel nem tudom, hogy ezt a kerulet meg kell e csinalni, de szerintem igen...
Szep, eles, kepe van. Szinei is eleg szepek. Alapbol "kis pittyego dallamot" jatszik le, be/ki kapcsolaskor. 2 opcoi kozul valaszthatunk, de persze kiis lehet kapcsolni. Nekem ez speciel tetszik, bar lehet kesobb mar idegesiteni fog.
Menuje szerintem teljesen jo, es atlathato. A gombokat sotetben kicsit tapogatni kell, hogy hol is vannak.. A power gomb ledje szolidan keken vilagit. Sotetben nagyon jol mutatOsszesegeben egy nagyon jo monitor, es batran tudom ajanlani
-
Roxy
tag
válasz
old_artist #12906 üzenetére
Akkor azt veszem.
Most egy Samsung 720N et nyustolok, ezert gondolkodtam sokaig Samsungon, csak mostanaban ugye ritka a Samu paneles ebben az arkategoriaban...
LG rol meg sajna nem nagyon hallotam semmit. De mar csak a HDMI miatt is hosszutavon jol johet
Majd ha megjon irok rola par sort -
Roxy
tag
Hali!
Monitor vasarlas elott allok. 2-3 moncsi kozott vacilalok.
1.SAMSUNG 2253LW/BW
2.LG W2252TQ-PF
3.LG W2252V-PF
Samut neztem elosszor, de az ugye 21,6" "csak", meg mostanaba gyengebb panelesek vannak. A 2 LG szimpinek tunik... csak nem tom, milyen minosegu panellal szerelik oket? .
Lg nel a 2252v-pf a HDMI miatt jol johet a jovoben...
Nem tok donteni... Mit ajanlotok? -
Roxy
tag
Hat, lehet, hogy 2253BW lesz akkor. Bar szerintem 2253lw vel sem jarnek rooszul, meg ha CPT panelos is... Most egy Samu 720N em van.. ha masban nem, meretben jobb lesz barmelyik
Sas madár : Igen, rendelem majd, mert videki vagyok, es utazni nekem neccesebb, meg koltsegesebb is majdnem, mintha kiszalitanak helybe..
-
Roxy
tag
Hali!
Mostanaban keszulok monitort venni. 40-50k kozotti moncsikat nezegettem.
A Samsung 2253LW [link] araval nagyon bejovos. Nem tudjatok, hogy mostanaban milyen panellal jonnek?
Mert ugy olvastam, hogy 3 felevel is szerelhetik... Ezek kozott is minosegben mi a sorrend? (bocsi ha mar sokszor volt kerdeseket teszek fel, de nem talatam a valaszokat eddig)
Ami meg jovan tunik, az a 2253BW . Sztem az a 0,4" nem er meg 5-6k-t. De ezek is mostansag milyen panellal jonnek? mert ha abbol egy jobbat sikerulne kifogni akkor aldozok ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest