- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusz
tag
üdv, lassan másfél éve van egy dell 2007wfp monitorom, és pár napja feltűnt, hogy eléggé sávosodnak a színátmenetek(nem csak a szürkeárnyalatok).
a panelja a04, tehát elvileg nem a hibás széria.
lehet az, hogy kezdettől ilyen és én vagyok ilyen h*lye hogy csak most tűnt fel?
vagy esetleg vmi szoftveres, vga driveres probléma is lehet? 32biten van a színmélység, és vga driver a legújabb.előre is köszi
-
Lotusz
tag
üdv, 35k-ig kéne nekem egy monitor, gondolom ti sokkal naprakészebbek vagytok a témában, mit érdemes most venni? nem kell semmi extra, egy sima tn paneles monitorra gondoltam, igazából másodállásban dolgozna. szóval mit lehet kihozni ennyiből?
előre is köszi
-
Lotusz
tag
üdv, nem hiszem h manapság találn fogsz 1024es natív felbontású tft-t, de ha csak a betűk mérete a gond az nem baj, mert windowsban tudod állítani (asztalon jobb klikk tulajdonságok/megjelenés/betűméret). A szélesvásznu monitoroknál pedig elvileg van olyan opció(nálam van) hogy 'összenyomja a képet', és rendes 4:3 arány lesz, csak akkor a monitor két szélén fekete sáv lesz, de ez nem zavaró. Az új monitornál pedig valószinü tökéletes lesz a fekete és a kontraszt is
-
Lotusz
tag
válasz
Franticfox #1133 üzenetére
üdv, a bal felső sarkos bevilágítás nálam is van, de érdekes módon nem mindig. Most pl semmi bevilágítás nincs, de néha én is észreveszem, bár én már megbarátkoztam vele, szerintem nem olyan veszélyes. Ja és ezért szerintem nem fogják kicserélni, mert ez normális jelenség. Nézd meg a PH-s teszteknél, jó pár monitornál sokkal rosszabb a helyzet, dehát sajnos ez e TFT-k hátránya. [link]
-
Lotusz
tag
üdv, a következő lenne a problémám/kérdésem:
vettem ugye egy Dell2007wfp-t szép és jó meg minden, bár be kell vallani nem fps játékokra találták ki. eddig egy 17'' samsung crt-m volt és nagyon megszoktam fps játékoknál. rákötöttem mindkét monitort a gépre, és azt szeretném, hogy a dell maradjon az elsődleges kijelző, de ha pl elindítok egy játékot és azt áthúzom a másik monitorra akkor ott teljesképernyőre tudjam tenni. ez filmeknél működik is, de játékoknál nemtom hogy kéne. most ilyen clone módban megy a két monitor, és azt szeretném hogy mindkettőnek legyen meg a saját natív felbontása, de ugyanakkor ugyanazt mutassák. lehetséges ez? -
Lotusz
tag
üdv, na megvan a Dell 2007wfp-m, sztem nagyon tuti monitor. Iszonyat dizájnos és gyönyörű képe van. A HD filmek nagyon durván néznek ki rajta. A CSS egy picit még furi rajta crt-hez képest, de majd megszokom
-
Lotusz
tag
-
Lotusz
tag
üdv,
holnap valószinűleg én is Dell 2007WFP tulajdonos leszek
szerintetek a játékokban az 1024*768ról 1650*1080-ra váltás mennyire viseli meg a gépet? mert gondolom ha nem natív felbontásban használom akkor elég randán néznének ki a gamek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest