- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franticfox
tag
Barátkozás folyamatban
Annyira nem veszélyes, de úgy tűnik én csak sötét filmeket szeretek nézni, és ott azért néhol elég zavaró. Nálam mindenféle beállításnál ott van. Az egy dolog hogy ''normális'' jelenség, de azért mégse örül neki az ember. Plusszban a Dell vállal garanciát a háttérvilágításra is.
-
ALI_G
veterán
grat, látom egyre több embernek van ilyenje. Használjuk egészséggel
van ám kérésed, de fogalmam sincs, clone-hoz nem értek, de a driver vagy tudja, vagy nem. Esetleg segédprogram kell hozzá.
Nekem CS-ben semmi gond nem volt, az meg rendesen FPS game. Csak még azt kéne megtudjam, hogy 1.5ös CS-ben hogy lehet kiszélesíteni a látóképet, hogy a wide-ot így is kihasználjam
egyébként érdekes, hogy nekem a CS 800x600-ra van állítva, és úgy is szép a kép, nem pixeles meg semmi, pedig nem natív felbontás. -
vittuka
aktív tag
Az elsôdleges kijelzôre fogja tenni az elindított alkalmazást, nem fogod tudni áthúzni a játékot mint filmek esetében.. Ennyire zavar fps játékokban?
Mi zavar benne? Ha a 60hz=60fps dolog és hogy ha nincs vsync akkor töredezik a kép, akkor tudsz egy olyan megoldást, hogy analógon kötöd be, ott 75hz-ed lesz, talán jobb egy fokkal. Megpróbálhatod azt is, hogy dvi-on és analógon is bekötöd, majd átkapcsolsz, nem tudom müködik-e, de az elején én is gondolkoztam rajta. Nem a counter-strike 1.6 zavar téged?
Ja most látom, hogy a source zavar.. Pedig sokkal szebben megy mint az 1.6 én teljesen megszoktam, igaz már nem vagyok az a hardcore gamer mint annó...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest