- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
válasz
old_artist #13578 üzenetére
Miért is ne lehetne hinni? Ha volt üzenet fejleményről akkor volt frissítés cikken is. Mint ugyebár a csoda HP az első firm mellett sok minden volt, csak csoda nem. Amikor a cikk készült _olyan_ volt a monitor. A beállított pozíció megtartásának problémája lehetett hibás példányé is, ez előfordul, ha szerencsére nem is sűrűn. (a 24-est meg nem értem miért kellett idekeverni)
Mindenesetre kikérem az ilyen sértéseket.
A felhasználói tapasztalatok fórumon való megosztása és annak olvasása jó és fontos dolog, rávilágíthat dolgokra amik változtak, vagy más máshogy látja, ezzel egyetértek. De ami előtte van az nonszensz, még akkor is ha üzleti érdekek fűződnek hozzá.
-
Keitaro
addikt
válasz
REDeath #1399 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlanám a 196WTQ-t. Hétfőn megy ki Iponon pár 19-es széles monitor tesztje, és bár nem vagyok profi a beállítás terén, engem nem győzött meg.
Iszonyat magas kontrasztot kell beállítani, különben azonnal elszineződik a monitor ha nem középről nézed, nagyon idegesítő. A magas kontrasztal meg bántja a szemet már rövid idő után is
Viszont a háttérvilágítása teljesen homogén, a legszebb volt a mezőnyben. De kb ez áll mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest