Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Köszi mindenkinek az infókat. Talán a színből hajlandó leszek engedni (miért olyan nehéz fekete monitort kínálni ebben a kategóriában?), másrészt viszont nincs szükségem nagyobb monitorra és élőben tesztelve is tökéletesen megfelelt az igényeimnek a 19" wide.
-
Gyusz
őstag
Monitorvásárlás előtt állok és ilyen monitort szeretnék:
19" wide
legyen DVI bemenet
fekete színű
max 55k legyen és ne legyen beszerezhetetlenKét jelöltem maradt a kutakodás után, az egyik a Samsung 931BW, a másik az Acer X192W. Ha valaki tud még más monitorokat is, ami a fentieknek megfelel az nyugodtan szóljon. Az LG pl azért esett ki nálam, mert nem nagyon találtam 19-es wide, fekete monitort itthon, Asusban pedig DVI-bemenetest nem találtam. Szóval melyiket vennétek a kettő közül, vagy mi lenne a nevető harmadik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest