- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Ezen a DVI dolgon nagyon sokat filóztam.. Meglestem D-subot és DVI-t egymás mellett, nekem nem volt szembetűnő a differencia a két monitor között. (Persze valamelyest ezt saját megnyugtatásomra is írom). Másrészt így is túlléptem a diákhitel keretét :S
Na de ha megjön a monitor, 2 hétre rá írok véleményt.. akkor már talán bánni fogom a dolgot!
Mindenesetre köszönöm a segítséget! -
r6man123
senior tag
Végülis nem bírtam várni, megrendeltem Őt :
Vélemény?
Rosszat csak nagyon finoman lécci! -
r6man123
senior tag
Kinéztem még egy monitort!
Asus VW202S
Esetleg erről valami vélemény?
-
r6man123
senior tag
Halihó!
Mi a véleményetek erről a monitorról?? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani monitort max 40ezer ft-ig!?
Csak játékra kéne! (Gép bírja a magasabb felbontásokat is)
Előre is köszi! -
r6man123
senior tag
válasz
DrGonzo22 #12225 üzenetére
Köszi! Akkor azt hiszem tényleg nem fogom stresszelni magam, hogy 2ms-es monitor legyen!
Még egy elég buta kérdés!
Ahogy nézegettem az árakat feltűnt, hogy 19" és 22"-os monitorok között árban (és paraméterekben sem szerintem) nincs sok differencia! Tudom, hogy "centiben" sincs hatalmas eltérés..Érdemesebb + pár ezer ft-t kiadni egy nagyobb monitorért, vagy azonos árkategóriában szebb képet tudnak nyújtani kisebb monitorok?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!!
Új monitort szeretnék venni! Több helyen is utánaolvasta a dolognak, de nem tudok dönteni!
3 évig sikerült "kinőnöm" belőle, újra szeretnék játszani PC-nJátéknál tényleg számít, hogy 2 vagy 5ms-s a monitor?
- Olvastam pro/kontra, nagy gamerek szerint "cs-ben látom a szellemképet", mások pedig csupán marketing fogásként állítják be dolgot! Szerintetek?
Egyáltalán mik azok a főbb paraméterek, amikre oda kéne figyelnem, ha játszani szereték rajat? (a gépem bírni fogja a nagy felbontást is)
A válaszokat előre is köszi!
(ha esetleg tudnátok pár monitort linkelni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest