- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hi all!
22" TFT vásárlásán gondolkozom. Csak és kizárólag játékra + filmezésre használnám, meg persze netezésre.
Már régóta LG párti vagyok, legyen szó LCD tévéről, dvd lejátszóról, még nem kellett csalódnom a márkában.
Az LG honlapján nézelődve láttam, hogy az új 22-es tft monitorjaikban van valami technológia, ami valahogy "átkonvertálja" az eredetileg 4:3-as arányú filmeket, játékokat 16:10-esre nyújtott kép effektus nélkül. Ez nálam még egy plusz pontot jelentett. Erről esetleg tudna valaki tapasztalatot mondani?
A problémám ott kezdődik, hogy nem tudom melyik tipust válasszam ki magamnak, hiszen elég sokféle monitorjuk van ebben a méretben és sajnos nem nagyon értek ahhoz, hogy a technikai adatok alapján meg tudjam állapítani, hogy melyik monitor miben jobb/rosszabb a másiknál.
Tehát konkrét modell nem sikerült még kinéznem magamnak.
Ebben kérném a segítségeteket, örülnék ha tudnátok javasolni valamit.
Természetesen örömmel fogadom más gyártók termékeit, ha szerintetek az LG nél van jobb is.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest