Új hozzászólás Aktív témák
-
DJackson
tag
sziasztok, visszavittük a monitort, nem lehetett megoldani a dolgot :S
-
DJackson
tag
válasz
old_artist #13694 üzenetére
Szeva!
Mindent megtettem amit mondtál, sőt más dolgokat is kipróbáltam, pl a videókártya régebbi szoftját feltettem, amit vásárláskor kaptam hozzá. Magához a minitorhoz nem volt semmi cd, de letöltöttem egy 3 fájlos drivert a fuji honlapjáról, már az eszközkezelöben helyesen jelenik meg, de semmi változás. Visszamentem a boltba és a csávó laptopján intel vidkari volt, és azon müködött a dolog, úgyhogy vagy a videókártyám, vagy az nvidia lehet a ludas, mert egy itthoni laptop is nvidiás, és azonis ugyanezt csinálja. Szóval szerintem az nvidia lesz a dolog mögött. Nem lehet valamivel lecserélni? LOL
-
DJackson
tag
Sziasztok! vettem egy fusi amilo 3220t fullhd-s monitort, és az nvidia control panel crt-nek hiszi ezért nem lehet beállítani rajta, hogy a játék (jelen esetben starcraft) ami pl fix 640x480-as felbontással fut, NE NYÚLJON EL. Hihetetlen a probléma nem tudom mit kéne csinálnom, újratelepítettem már a videókártyát, a monitor mondjuk plug and play az eszközkezelöben, de az nvidia control panel kiírja a rendes típust, és crt beállítások jönnek elö. Nem lehet ezt megbuherálni? esetleg más progam? Ha LCD lenne, akkor lenne egy lehetöség hogy középen legyen a jéáték két oldalon két fekete csíkkal. Laptopra dugva más gép is crt-nek ismeri fel, pedig ott a rendes típusjelzö: LL 3220T. Kérlek segítsetek!
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest