- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Most néztem ki ezt a monitort. Van valakinek tapasztalata, esetleg véleménye róla? Mert adatok alapján jónak tűnik. ACER P191W DVI
-
Romvr
őstag
Nah megoldódott a probléma:
Éppen a kábeleket rendezgettem és kihúztam az egerem mert rá volt kekeredve az antenna kábelre (TV tunner), csakhogy közben kiesett az antenna is a helyéről, és lám... nem vibrált tovább a monitor... godnoltam visszadugom és.... megint vibrált. Mégis mi a franciska köze van a TV-tunnerbe bedugott antennának a monitorhoz?
De legalább sikerült elérnem hogy ne folyassa ki a szemem. Bár így TV-t biztosan nem fogok tudni nézni.
-
Romvr
őstag
No kaptam kölcsönbe egy Hanns-g HX191D monitort. Összedugom D-sub csatival mert csak az van bekapcsolom. Addik mosolyogtam amíg be nem töltött a Windows. Ugyanis a monitor vibrál. Majdnem eldobtam az agyam. Úgy tudtam hogy az LCD monitornál teljesen mindegy hogy mennyi Hz-en megy. De nem. Nálam vibrál, természetesen. Ha 60Hz-re állítom akkor nagyon. ha 75-re akkor csak kicsit, de 10 perc után már fáj a szemem. Még is hogy a búbánatos fenébe lehet hogy vibráljon egy LCD? De persze csak nálam, akitől kaptam annál semmi baja.
-
Romvr
őstag
Lenne még egy kérdésem: Miben különbözik a D-sub és a DVI csatlakozó? (azon kívül hogy egyik analóg másik digitális, és még a csatlakozófelületük is más) Úgy értem hogy látható a különbség? Vannak a DVI-nek előnyei? Mert egy olyan mocsi amin van az már 4-5 ezer plussz pénz minimum. Érdemes?
-
Romvr
őstag
válasz
Lacusch69 #8359 üzenetére
Köszönöm, sokat segített ez a kép!!!
Úgy nézem hogy egy 20" -os moncsival lehet jobban járnék. Bár nem azon a pár centin fog múlni. Így a kép 2,5 centivel szélesebb és ~4,5 centivel alacsonyabb. úgy 5,5 centivel szélesebb és ~3 centivel alacsonyabb. Csakhogy 19w-t 36-ért adják 20w-t meg 43. Az 7ezer forint összesen ~5 centi különbségért. Nekem nem éri meg. Veszek egy 19" Wide-ot (eleve CRT-nél még beleszámít legalább -1 centi ami a nem látható részét jelenti a képnek), maximum 3 nap múlva visszaviszem, ha nem jön be
.
Már csak az a kérdés hogy milyet vegyek... -
Romvr
őstag
Sziasztok!
Pár hónap múlva szeretnék végre LCD (vagy TFT. Mi a különbség?) monitort venni, és sajnos nem találtam megfelelő adatokat. Nekem most egy 19"-os batárnagy monitorom van ami alatt roskadozik az asztal. Szándékaim szerint egy 19"-os Wide-ot szeretnék venni, de nem igazán tudom hogy mekkora lesz a méretbeli különbség. Én igazából film nézésre, szöveg szerkesztésre, és játékra használom a gépet (bár inkább csak film nézés.) és ehhez mérten szeretnék egy normális monitort venni. Anyagi korlátok: maximum 42 ezer forintot tudok rá szánni.
Tehát: Mekkora a méretbeli különbség a 16:9 és a 4:3-as monitorok között ha ugyanannyi col a képátló (Magasság, szélesség)? Illetve mekkora wide monitort érdemes venni ami magasságban megközelíti a 19" -os CRT-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest