Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolexx
aktív tag
válasz
old_artist #14430 üzenetére
Esetleg tudnál mondani boltot, ahol ennyi pluszért lehet ips monitort kapni?
-
Zolexx
aktív tag
Üdv! Monitorvásárlás elött állok, ugyanis elég sokat fogyaszt ez a 19"os crt monitor nomeg már haldoklik is.
22-24"-ra gondoltam úgy 50-60k-ig. Dvi és hdmi között sok eltérés van? Mert ha igen akkor hdmi-s kellene mindenképpen.
Ezeket néztem ki egyenlőre:Benq G2420HDBL Ez konkrétan azért tettszik mert nagy, és ledes, negativ h nincs hdmi.
Benq G2222HDL olcsobb 22" LED és minusz a hdmi hiánya
LG E2250V 22" Led Hdmi egész jo
Samsung BX2250 LED 22" Hdmi 2ms
Szerintetek, melyik érné meg a legjobban?
Elmondom mire használnám: napi filmezés, itthoni képszerkesztés, kevés 3d. Kevés játék, sok olvasás, net. Őszintén szólva egy szinhű monitort szeretnék ezért néztem ledeset. Tudom ips panel a legjobb de számomra az drága. Jó pár évig nem szeretnék monitort venni, ezért is gondoltam ledesre, nomeg hdmi-re. Big thx előre is -
Zolexx
aktív tag
Csácsá skacok! Szerintetek melyik jobb monitor, a sima vagy a ws? Álatánosan használva mindenre.Kinek melyik tettszik jobban..? Ilyenekről nem nagyon találtam infot, hogy megéri váltani ws-re, vagy nem, miért esetleg? thx a válaszokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest