Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Foximaxi101 #6520 üzenetére
Én is csatlakozom Furky-hoz...
Samsung 206bw ~ 55-60k
Samsung 2032bw ~ 58-62k(nekem ilyen van)
Azt a plussz 10k-t mindenképpen érdemes kispórolni hozzá...
Csak figyelembe kell venni, h. a 8500Gt- azért nem túl erős kártya, nem sok mai jatékban vinné jól az 1680*1050-et...
-
Furky
őstag
válasz
Foximaxi101 #6520 üzenetére
19 wide-osat sokan azért nem szeretik, mert alacsony, még egy 17" sima tft-nél is alacsonyabb, bizonyosodj meg róla Te is:
Ide katt!!
Én, aki elfogult vagyok a Samsung iránt ezeket tudom ajánlani:
Samsung 931bw ~ 52-56k
Samsung 206bw ~ 55-60k
Samsung 2032bw ~ 58-62k
Samsung 223bw ~ 58-62k
Ezekről a monitorokról sokat olvashatsz ebben a topikban, pro, és kontra... -
golyani
őstag
válasz
Foximaxi101 #6500 üzenetére
persze. nekem 226BW-nél driver telepítés után volt 1680*1050.
-
CSorBA
őstag
válasz
hogy adnál? már megbocsáss de ez nagyon kezdő kérdés..
Kiválasztod simán a képernyőfelbontásnál (jobb gomb az asztalon, tulajdonságok, beállítások) és ott a natívat (pl 1680*1050)
ennyi, nem bonyolult..
-
Furky
őstag
válasz
Foximaxi101 #6496 üzenetére
1. Például ott van látható különbség a dvi, és d-sub között, hogy ha a monitorod alapból nem tudja azt, hogy a nem natív felbontású anyagokat natívban jelenítse meg - tehát fekete csíkokkal a széleken, illetve alul-felül - , akkor szétnyújtja d-sub-on. Ha dvi-n kötöd rá, akkor a vga-d driverében, vagy a hozzá kapott szoftverben ez be lehet állítani valahol.
2. Szerintems emmi hátránya nincs a wide monitornak
Filmekben ezerszer jobb ráadásul. Nagyobb képet kapok a 22"os monitoromon, mint az 55 centis tévémen
edig nagyjából ugyanakkora a képátló, de mivel a filmek jórésze 16:9-es, így jobb a wideban. A játékokban általában szélesebb látótért kapni. Windowsban meg többminden elfér egymás mellett. Amit te láttál, az azért nem volt szép, mert az ilyen helyeken áltlában 1 videójelet küldenek ki az összes monitorral egy valami eszköz segítségével, ami erősíti a jelet, és elosztja, vagy több ilyen közbeiktatásával, és amúgy is gyengébb lesz a jel, nameg egy felbontás megy az összesre kb., és a wide monitorokon is mondjuk 1024x768 van beállítva, csak azt így széthúzza, azért kaki
-
goom
senior tag
válasz
Igen, természetesen - ha a VGA-d is támogatja (valószínűleg igen; nem írsz a cuccodról). A felbontás meg a monitor méretétől függ (pl. 20" vagy 22" wide esetén 1680×1050). TFT monitorok esetén erősen javallt a natív felbontás használata.
-
golyani
őstag
válasz
Foximaxi101 #6496 üzenetére
azér nme volt szép képe mert az is a sima 4:3-as képet kapta és szíthúzta. de rendes 16:10-es képpel ugyanolyan képe van. dilmeknél meg ugye cask előny mert kisebb lesz a fekete csík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged