- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5284 üzenetére
Ezért van a fórum, hogy segitsünk/kérdezzünk...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5281 üzenetére
Ha azon van természetesen nem lehet mivel automatikusan állitja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5279 üzenetére
Tedd fel a premium változatát nekem az van és ott engedi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5277 üzenetére
Szia!
A MagicTune progin belül Picturebe MagicBright Customon legyen és engedni fogja...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Olvastam egy csomó tesztet, sött volt olyan ahol a cmo-s panelnak szebbek voltak a szinei mint az s-panelosnak...Meg nem hinném hogy a samsung bevállalna olyat hogyha mással legyártatja egy sz@art rakna bele a samsung hírnevének nem hiszem hogy jót tenne...
Ha jól tudom neked CMO-paneles volt a 226bw-d és te sem panaszkodtál rá...vagyis akkor mikor nekem akartad eladni...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5195 üzenetére
Hát te tudod én szereznék a helyedben egy régit 1ft-ért
De amugy lehet lese megy az ára, de januárban-március között álltalában igy szokott lenni...
Egy privát üzenetet küldtem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Robin 25 #5191 üzenetére
Én a helyedben várnék január végéig mert lefognak menni az árak...
-
B-L-A-C-K
titán
Fiuk én egy szóval nem mondtam hogy jó vagy nem meghogy ez kevés...blablabla,csak megcáfoltam hogy 60hz-nél többet nem birnak a TFT-k...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
raskolnikoff #5155 üzenetére
Nem tudom nem volt lehetőségem kipróbálni olyanon, enyémen tutira müxik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolynet #5149 üzenetére
Nem kell ahoz csúnyán szátszedni...
Elég ha tudod a trükött hogy előhozd...
Enyémen igy kell...
A szervíz menübe a 2*6BW monitoroknál, úgy lehet belépni, h. leveszed a kontrasztot és a fényerőt nullára (Contrast, Brightness). Majd nyomva tartod ~5 másodpercig a Source gombot. A megjelenő kis ablak alján találod a panelre vonatkozó információt.
A ---> AU Optronics Corp. (AUO)
C ---> Chi Mei Corporation (CMO)
S ---> Samsung Group -
B-L-A-C-K
titán
Szerintem az hiba.Nekem igy néz ki sötétben a 226Bw-m (csak[mobillal] tudtam lefényképezni most azért olyan amilyen...
)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GrooveHero #5027 üzenetére
Elsőnek nézd át tüzetesen hogy nincs e benne pixelhiba....
Én igy használom: Magic Tune progival löttem be mégpedig igy:
Picture:
Brightness: 90
Contrast: 75
MagicBright: CustomColor:
Color Rone: Normal
Color Control: 50,50,50
MagicColor:inteligent
Gamma: Mode3De mindenkinek más beállitás a jó én igy használom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vadafak #4846 üzenetére
Pl...Szebb a külseje, és forgatható talpazata van, árban meg nem annyira egetverő a külömbség...Nekem 226Bw van és mivel elötte megnéztem kb 8 monitort élőben ez tetszett a legjobban és nem csalódtam egyáltalán, fekete alapon van egy kis zavaró háttérbevilágitás de azt mutatták a tesztben is igy nem lepödtem meg és 1álltalán nem zavar...És 73K körül már ez is van ujonnan...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metrichye #4830 üzenetére
Hát tényleg jó megszivtad sajnos ezzel a moncsival de nem kell elrettenteni a többieket azért ez egy jó monitor csak te pont rosszakat fogtál ki. Az edigitálnak meg irj nyugottan hogy kéred a visszaküldés árát meg mindent, amugy én is rendeltem már onnan de eddig nem kellett visszaküldenekem semmi....
Én ugy vagyok vele ezért kell használtat venni, azt te látod és ha pár honap után nem jött ki gondolom fél év után se nagyon fog.Én igy vettem a 226BW-t 3 hónaposan megspóroltam 20K-t is na meg hibátlan igy nem kellett küldözgetni sehova...
Amugy mit veszel ha megjon a pénzed? 223bw-t
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GeneraL_XTX #4794 üzenetére
Nem érdemes vagyis én nem használom...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok számitógépen mivel tudom lejátszani a 1080-as HD filmeket mert semmivel nem tudom lejátszani a 720-asok mennek de az 1080-asok nem....
-
B-L-A-C-K
titán
Amugy valaki mondja már el mi a kölömbség a panelok között mert nekem a 226bw nagyon tetszik vagyis nagyon szépek a szinek és a kép a drágább paneleseknél meg mégszebb vagy mivel jobb?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
raskolnikoff #4619 üzenetére
Ha csak porszem van miért nem törlöd le....
A pixelhiba bármikor kijöhet 1 nap és akár 5 év után is nekem a régi tft-nél 1.5 év után jött ki egy pár....
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DarthPeeter #4481 üzenetére
Átugrani át tudok a kicsire de felülre nem....
Vegyél csak fel msn-en és meséld csak el hogy kell?
msn: privibe elküldtem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mozso26 #4478 üzenetére
Nem tudom mennyi idő után halnak meg de én 2-3 évig használtam egy Samsung 19"-tft-t és semmi baja nem volt...
A pixelhiba az mikor a képernyön egy vagy több fekete, illetve fehér pont jelenik meg ami örökre ott marad lehet a képernyön akárhol lent is fent is összevissza is ha megveszed elméletileg ha van rajta ilyen 3 napig ki kell cserélniük ha utána jön elő már csak akkor cserélik ki ha x darab iylen van de az gyártótól függ mennyinek kell lenni hogy kicseréljék...Amugy 1-2 db még nem kellemetlen de több már igen láttam sok ilyet...
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Manitou #4446 üzenetére
Nekem így néz ki[1680*1050]-be majnem a fele nincs meg...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mozso26 #4441 üzenetére
Cod2-zom ott 1680-ba nyomom amugy ha normálisan akarsz játszani kell egy erős vga-is szerintem...
Szerk: Valaki nem tudja 226bw-nél melyik paneles a jó és azt hol kell megnézni?
És a prohardvert nem lehet átállitani 1680-as felbontásba mert igy elég rossz hogy oldalt megmarad vagy 15cm-esfehér csík...
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött a Samsung 226BW-m!
Részletesen leirom a tapasztalatomat...
Használtan vásároltam nem titok hogy menniyért igy leirom 55K postaköltséggel együtt 3 hónapos és 3év garos azaz már csak 33Hónap.
Kicsomagoltam mintha uj lett volna minden szépen berakva stb...
Egyből Dvi kábellel kötöttem be,Egyedül annyi gond volt hogy a mellékelt cd-t a kollega nem tudta elküldeni mert nem volt meg de ezt meg is beszéltük, igy ha esetleg valakinek megvan valahogy ideathatná, elöre is megköszönném...Beszerelés után átnéztem tüzetesen hogy nincs e rajta pixelhiba, egy-egy kósza darabot sem találtam ami jó jel mivel nem uj igy már bevan járatva igy gonolom ha megvételnél nem volt most se lesz.
Elötte Samsung 913N monitorom volt azt hittem a 19"-nél nem lesz sokkal nagyobb de kellemesen csalódtam mert elég nagy megmondom öszintén 24" már nem is kéne ez a max méret ami nekem tökéletes.
Letöltöttem a MagicTune Premium progit és mindössze 1 perc alatt beállitottam az egészet (szineket kontrasztot stb...)
Nagyon komoly a képe csodálatos, játékok nfs pro street, cod nagyon jól megy rajta (többit nem próbáltam), Film is nagyon szép kivive a gatyi mozis felételek de az szerintem minden monitoron nem tökéletes...
A forgatható talpa az nagyon tetszik nem kell emelgetni rakosgatni egyszerüen ha ágyról akarom nézni elforditom, magasság állitás azonban nincs rajta, de azt én nem is tudnám kihasználni...Lehet ha Lg-t vettem volna vagy mást arról áradoznék de tényleg nekem ez tökéletes nem tudok negativumot mondani róla (eddig).
Pár kérdésem azonban lenne a 3000:1 kontrasztot azt hogy tudom beállitani vagy automatikusan állitja?
És hallottam hogy több panelle is gyártják melyik a jó panel és hol tudom megnézni milyen van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest