- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
-
Elrood
őstag
Zenefelismerő memóriám szerencsére a régi:)
-
Hacked_3996
csendes tag
bingo :) sztem az egyik legjobb száma Kai-nak bár az egész album jo lett... :) most hogy mondod be is rakom meghallgatom ujra :D
-
Elrood
őstag
válasz
Hacked_3996 #2 üzenetére
e-biza, honnan van az idézet a megjegyzésedben? Kai Tracid - Life is too short?
-
Hacked_3996
csendes tag
egy ürlapot szeretnél mailben eljuttatni? kell egy programozási nyelv. php-ben: mail() függvény, cgiben nem tudom melyik. :) ezután ovlasgass...
-
Peet
senior tag
Van itt valaki aki ért a Webszerkesztéshez? Lenne egy kérdésem.
Az ürlap elkészítésénél ha mailbe akarom elküldeni és html-be már a post,mailto:... stb-t megcsináltam és már fel is raktam az oldalt a netre(ultraweb), mit kell még megcsináknom,hogy működjön a dolog.Kell hozzá külön progi, ami gyűjti az adatokat,vagy minden ürlap külön mailként jelenik meg?Engedélyeztetni kell valamit a kiszolgálóval(ultraweb)?Még nem akar működni, azért kérdezem. Előre is köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest