- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
VAn a ZoneAlarmnak Ingyenes Verzioja.
-
Hikvision
senior tag
A JAvas dolog azért nemjo mert ha letörlöd a JAVA-t és megnyitod a chat.hu-t akkor az oldal rögtön kiirja hogy nics JAVA a gépeden és hogy mitkell tenned hogy megint legyen
-
Hikvision
senior tag
Rakjon fel egy NIS2004-et abba van Szülői Tartalomszűrés, és elég hatásos.
-
Hikvision
senior tag
Szerintem erre a legjobb megoldás a Router ott pontosan belehet állitani hogy melyik weblapot akarod tiltani. De ugye ezért nemigazán éri venni egy routert
-
Hikvision
senior tag
Nekem Fater Ügyesen kiokoskodta hogy-hogylehet hétközbe kiiktatni a gépezést, ELVITTE AZ ADSL MODEMET
aztán vélgülis megálapodtunk hogy minden hétvégén,Szünetben,És pirosBetüs ünnepnapokon Visszaadja
Persze ilyenkor még gépezhettem volna de ugye egyedül elég tré COD-ozni
mást meg nemigazán jáccok.
-
Hikvision
senior tag
Én nemakarok beleszolni a lányod nevelésébe de szerintem a Chat csak fejleszti az embert
ha mást nemis de a gyorsírást azt biztos
-
Hikvision
senior tag
Ha van routerred akkor ottis belehet állitani, ha van tüzfalad akkor ottis belehet állitani a tiltott helyeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest