- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
Milyenparanccsal tudom azt elerni , hogy a sajat ftp szerverrol toltsuk le az adott fajlt.a sajat oldalam kodjaba mit kell beirni hogy azt a fajlt,amit az ftpszerverre toltottem fel,letudjak szedni?
-
Barett 50cal
senior tag
hali
link
tehát ezegy photoshop által csinált kép. a menü font Myriad pro.tehát a kérdés konkrétan,hogy hogyan tudok ugy irni a fehér részbe mint a menürészbe.
mármint olyan 'style'banüdv
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3094 üzenetére
<link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico" />
ez a parancs csak akkor működik(mutatja a böngésző) ha már publikus az oldal,vagy akkor is ha még csak a gépen van elmentve?
mert egyszeűen nemmegy...
egy 16x16os kép,de nem megy...:S..photoshophoz letöltöttem a kiegészítőt hogy tudjak menteni ico fájlt,ésigy jóis,de nemmutatja sehogy...:S
mmiért lehet? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #3093 üzenetére
sry
....mostmáreztistudom..
-
Barett 50cal
senior tag
mostezt amit bemásoltál tudod szerkeszteni?
mert a meta charset nemjó úgy sztem...
írd át erre.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
MEgvan a hiba
nemzártad le!!!!ejnye...
<meta charset="utf-8" / >
odakellegyolyan.vmi önmagátzárja,mint pl a meta... -
Barett 50cal
senior tag
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
igykellkinéznie...
amugy..nézdmeg a page sourceban...megnyitod azoldlad(nembaj hanincs mégfentaneten) egy böngészővel,jobbklikk -- pagesource,forráskód, és ott nézdmeg mi van.. -
Barett 50cal
senior tag
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" />
ezvan ott ??
am holirod át?mithasználsz??
nemutodm mithasználsz de ott kell olyannak lenni hogy page properties,vagy hasonló,és ott bekell a title/encoding nál állítanni amit jónak látsz.ebben az esetben:DTD:XHTML 1.0 Transtitional
Encodingentral European(ISO Latin 2)
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3075 üzenetére
előző sikerült,köszönöm.
lenn egy másik kérdés:
adott egy kép,aminek aza része ahova tenném a contentet(szövegrészt),ferde....
és a kérdés annyi hogy nem lehet megoldani hogy mondju egy részét kiválasztani,és abbairni mindenfélét,de pl cask az menjen ha scrollozok,vagy ilyesmi.
üdv -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3057 üzenetére
még 1 dolog.
van a lábléc(én footernek hívom a css/htmlbe),hogytudom aztmegscinálni egy a böngésző legalján legyen mindig,és kövesse a scrollozást.
itt egy kép,sry ha kivágtam a részeket, a lényeg adódik.az akét llink a legalján kéne hogy helyet foglaljon mindig,nem pedig ugy,hogy a content(szövegrész) magasságát kövesse
meglehetoldani? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #3056 üzenetére
fúútélelg errenemisgondoltam.kösziszépen
)
-
Barett 50cal
senior tag
sziasztok
párhete vagyok a html nyelv tanulásában,és egy kédést szeretnék megkérdezni,amit sosem tudokmegicsnálni.
1.photoshopban csinálok egy átmenetes képet(pl zöld,sárga),kivágok belőle egy 1px csíkot y irányban,majd elmentem,és berakom a bodyba mint háttér,majd többszörösítem background-repeat paranccsal,repeat-xként.ez igy szép is lesz meg minden,de hogy tudom aztmegcisnálni hogy végtelen legyen.tehát az alsó szín maradhat a legvégéig,de lényeg hogy neismételje az egészképet.
photoshopba kéne vagy az adott progiba??(dreamweaver-thasználok)
előreisköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest