- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
Barett 50cal #3287 üzenetére
ez csak az index.html, szoval kb. csak egy ures lapot latunk.
csomagold ossze az egesz mappat (kepekkel, fontokkal, css-el, stb.) es azt toltsd fel. -
zka67
őstag
válasz
Barett 50cal #3098 üzenetére
Alpha channel - nem cache
Magyarul 32 bites RGBA formátum. Ikonszerkesztésre tudom ajánlani az Axialis IconWorkshop nevű progit.
-
zka67
őstag
válasz
Barett 50cal #3095 üzenetére
A favicont a root könyvtárba kell tenni, ha lehet 32x32-es legyen alpha channel-el.
-
shev7
veterán
válasz
Barett 50cal #3095 üzenetére
a legtobb bongeszo enelkul is megprobal favicon-t szerezni. Lehet hogy elcache-elte, hogy nincs favicon, es nem probalja ujra. De nem vagyok biztos abban sem, hogy lokalisan mukodik. Ha feltoltod valahova, akkor jonak kell lennie.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3094 üzenetére
<link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico" />
ez a parancs csak akkor működik(mutatja a böngésző) ha már publikus az oldal,vagy akkor is ha még csak a gépen van elmentve?
mert egyszeűen nemmegy...
egy 16x16os kép,de nem megy...:S..photoshophoz letöltöttem a kiegészítőt hogy tudjak menteni ico fájlt,ésigy jóis,de nemmutatja sehogy...:S
mmiért lehet? -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Barett 50cal #3086 üzenetére
Ez az önmagát zárós dolog csak akkor igaz, ha xhtml oldalt készít, ez pedig nem az, hanem sima html. Ha megnézed, a többi meta sincs zárva, mert nem is kell.
-
:-I
tag
válasz
Barett 50cal #3088 üzenetére
na szóval.
csináltam egy atw.hu-s tárhelyet.
ide töltöm fel magát a sablont, amit átrendezek (egyelőre csak átírom magyarra) de ugye ez nem működik
ebbena coffeecupban ha új lapot akarok csinálni, akkor vannak előre elkészített sémák, azokat használom. majd felöltöm az oldalra, de ugye nincs ékezet.
[link] ez lenne, az, de ugye nincs ékezet.
-
tag
válasz
Barett 50cal #3086 üzenetére
így sem jó
már teljesen kikészít ez a dög
-
tag
válasz
Barett 50cal #3084 üzenetére
inkább bemásolom a gyárit, emrt nekem ez már kicsit magas...
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<meta name="Description" content="Basic Gray">
<meta name="author" content="CoffeeCup Software, Inc.">
<meta name="Copyright" content="Copyright (c) 2010 CoffeeCup, all rights reserved.">
<title>Basic Gray Theme - Home</title>
<link rel="stylesheet" href="stylesheets/default.css">
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="javascripts/behavior.js"></script>
<!--[if IE]>
<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<![endif]-->
</head> -
tag
válasz
Barett 50cal #3082 üzenetére
coffeecup, html5 sablon, és a Home-ot írnám át főoldalra.
igen, azt írom be/át.
de lehet rossz helyre, a <head> alá
-
tag
válasz
Barett 50cal #3078 üzenetére
És ezt konkrétan hova illesszem be? Kezdő vagyok még.
szerk.: Az érdekes az, hogy ha a programban nézem, akkor jó, viszont ha feltöltöm, akkor nem.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3075 üzenetére
előző sikerült,köszönöm.
lenn egy másik kérdés:
adott egy kép,aminek aza része ahova tenném a contentet(szövegrészt),ferde....
és a kérdés annyi hogy nem lehet megoldani hogy mondju egy részét kiválasztani,és abbairni mindenfélét,de pl cask az menjen ha scrollozok,vagy ilyesmi.
üdv -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #3057 üzenetére
még 1 dolog.
van a lábléc(én footernek hívom a css/htmlbe),hogytudom aztmegscinálni egy a böngésző legalján legyen mindig,és kövesse a scrollozást.
itt egy kép,sry ha kivágtam a részeket, a lényeg adódik.az akét llink a legalján kéne hogy helyet foglaljon mindig,nem pedig ugy,hogy a content(szövegrész) magasságát kövesse
meglehetoldani? -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Barett 50cal #3055 üzenetére
Csináld úgy, hogy a háttérkép mellett beállítasz egy háttérszínt is, és azt fogja használni, ha elfogyott a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest