Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Ez a jó kérdés
Tray ikon jobb click, camera settings, majd mikrofon fül és ott lesz... -
_stick_
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Na, úgy néz ki, megvan a megoldás. Az integrált hangártyámhoz feltettem egyel korábbi WHQL drivert, meg újra feltettem a webcam-ét is. A végleges megoldást azonban az jelenette, hogy a camera setting menüpont alatt a mikrofon beállításainál az AEC-ből kivettem a pipát. A korábbi próbálkozásaimnál is próbáltam már ezt, de ott nem segített...
A lényeg, hogy így most jónak tűnik... -
_stick_
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Ha lenne másik hangkártyám, akkor nem az integráltat használnám

Majd még a driver feltelepítésének a sorrendjével fogok mahinálni, hátha... -
_stick_
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Nekem is ez a tippem, már csak azért is, mert integrált hangkártyám van, azokkal, meg elvileg lehetnek gondok...
-
_stick_
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Csak akkor csinálja, ha a webcamot csatlakoztatom. Kipróbáltam mindent. Másik USB-re dugtam. Monitoréba is dugtam, driver cserék... Akárhova teszem, mindenhol zavarja és csak a hangot, a monitort nem. Gondoltam arra, hogy esetleg a beépített mikrofon zavarhatja, lelőttem, de az sem segített. Tanácstalan vagyok...

-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech QuickCam Messenger webkamerát és ha be van dugva (USB), akkor némelyik film és játék berecseg. Ha kihúzom, abbahagyja.
Kódekektől némiképp függ a dolog, de ha kikapcsolok mindent, akkor is van, hogy berecseg... Mit gondoltok, miért csinálja?
Otthon kipróbálom, hogy a monitorom USB-jébe fogom dugni, hátha csak a közelség zavarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8GB DDR5 5600MHz
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tray ikon jobb click, camera settings, majd mikrofon fül és ott lesz...
A lényeg, hogy így most jónak tűnik...