Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Logitech QuickCam Pro 9000
A neten sok téves infó van a képességeit illetően, a Logitech oldalán is csak az apró betűs részben találod meg a valóságot. Én sajnos csak a vásárlás után bukkantam rá, addig a 960*720@30fps -ben hitben ringattam magam.
A valóságban a max felbontáson:
4:3 képaránynál 1600x1200 @ 15fps
16:9 képaránynál 1280x720 @ 15fps
A felbontást csökkentve nagyobb frissítési érték nem válik elérhetővé. Sőt, magában a gyári Logitech Webcam Software -ben nincs is képfrissítés állítására opció ennél a készüléknél !Szintén a Logitech oldalán szerepel hogy mind a Logitech Webcam Software, mind a QuickCam Software 15fps -es szoftveres limitációval van ellátva. Köszi

A Logitech Vid 1.0 szoftverből már engedélyezi a 640x480 30 fps -t a leírás szerint, ami továbbra is kevesebb a technikai specifikációk 800x600 30 fps -es hardveres limitnél. Én magam nem kutattam fel melyik szoftver lehet az ami kihasználja a kamerában mélyen rejtező 30 fps lehetőségét, ha már a Logitech ezt nem nyújtja önként. Van még egy hardveres limit: 960x720 @ 15 fps.Szerintem:
Alapvetően nem nagy látószögű lencséje van, ezért közepes távolságra is megfelelő lenne, de hiába a a Carl Zeiss lencse nem hozza azt, ami a paraméterek alapján elvárható lenne.
1600x1200 felbontáson jó fényviszonyoknál próbálva, fix fókusszal sem találom átlagosnál jobbnak a képet. Miért "Pro" ?. A rögzített hang viszont rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- League of Legends
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest