Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Logitech QuickCam Pro 9000
A neten sok téves infó van a képességeit illetően, a Logitech oldalán is csak az apró betűs részben találod meg a valóságot. Én sajnos csak a vásárlás után bukkantam rá, addig a 960*720@30fps -ben hitben ringattam magam.
A valóságban a max felbontáson:
4:3 képaránynál 1600x1200 @ 15fps
16:9 képaránynál 1280x720 @ 15fps
A felbontást csökkentve nagyobb frissítési érték nem válik elérhetővé. Sőt, magában a gyári Logitech Webcam Software -ben nincs is képfrissítés állítására opció ennél a készüléknél !Szintén a Logitech oldalán szerepel hogy mind a Logitech Webcam Software, mind a QuickCam Software 15fps -es szoftveres limitációval van ellátva. Köszi

A Logitech Vid 1.0 szoftverből már engedélyezi a 640x480 30 fps -t a leírás szerint, ami továbbra is kevesebb a technikai specifikációk 800x600 30 fps -es hardveres limitnél. Én magam nem kutattam fel melyik szoftver lehet az ami kihasználja a kamerában mélyen rejtező 30 fps lehetőségét, ha már a Logitech ezt nem nyújtja önként. Van még egy hardveres limit: 960x720 @ 15 fps.Szerintem:
Alapvetően nem nagy látószögű lencséje van, ezért közepes távolságra is megfelelő lenne, de hiába a a Carl Zeiss lencse nem hozza azt, ami a paraméterek alapján elvárható lenne.
1600x1200 felbontáson jó fényviszonyoknál próbálva, fix fókusszal sem találom átlagosnál jobbnak a képet. Miért "Pro" ?. A rögzített hang viszont rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest