Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluobluo75
    őstag

Mondjuk nem tudom, az emberi szem fókuszálási sebessége mennyi, és, hogy ezzel a fókuszálási technikával lehet-e gyorsítani még. Talán át kéne térni valami közvetlen elektromágneses lencserögzítésre, vagy a természetet utánzó takonylencsére, hogy tovább gyorsulhasson a fókuszálás. Vagy közvetetten egy dugattyút nyomna össze egy elektromágnes, ami mozgatja a lencsét. Oké, hogy ma az a legjobb, de lehet jövőre kijön egy jobb, és nem kék LED-el, ami már megdobbantaná a szívemet. :D A routerem is kék LED-es, egy évre rá meg ugyanolyan kijött zölddel is. :/ Mai világban már nem sok plusz lenne az RGB-s se. Persze, ha anyagköltséget nézünk, nem design árat. :D Annyira meg nem olcsó, hogy lecseréljem még akkor se, ha jobb nem lenne drágább. Ha tudnám, hogy 10 évig nem lesz jobb, nem volna kérdéses a dolog. Amúgy milyen mozgásokra reagál, és mi számít neked jónak, és ha jó, akkor miért ne várjak tőle sokat?

Na most ez rajtad áll mennyit vársz, talán azt tudom ajánlani nézd meg a korábbi prohardveres cikkeket, azok megjelenési időpontjait, és számísd ki mennyi időnként dob piacra 1 új webkamerát a Logitech.
    Nállam is elő fordulhatott volna az, hogy már másnap kijön 1 új webkamera, de azzal számolj, hogy ahogy ez ilyenkor lenni szokott: az új hardver még drága!
    Ez mindig minden hardverrel ez van.
    Én jól jártam ezzel, mert kb 5 ezer forinttal olcsóbban vettem, mint a Média Marktban.
    29.000Ft volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák