Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyobbra nőtt a Pixel Watch 3
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nysteve
csendes tag
Üdv!
Akadt 1 nagyon idegesítő problémám:
Vettem 1 webkamerát, feltelepítettem. Ha filmet próbálok rögzíteni: windows movimakerrel - lefagy a videó rögzítésénél
pinacle studio 9-el - lefagy a videó felvétele után
maga a webkamera programja, letiltja a hangot (a hangerőszíbályzóba úgy jelzi, hogy engedélyezve van).
Ha MSN-en, vagy skype-on próbálok webkamerás hívást indítani: szintén letiltja a hangot.
Javasolták, hogy rakjam fel az ACE Mega Codecs pack-ok, utánna a divx-et. Megtettem, de nem hatott, a webkamera programja tovább tölt, mint eddig, és roszabb lett a képminőség.
Tudtok segíteni?
ui.: a probléma az új alaplap, videókari, processzor óta van, előszőr nem foglalkoztam vele, azt hittem csak a kamera a rossz, most kipróbáltam másféle kamerákkal is és akkor is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest