Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
Mindent leszedtem róla, gyári visszaállítás, és ugyanolyan bűn lassú
Már csak nehezéknek jó.
-
maxime
csendes tag
Megtaláltam nagy nehezen a menüpontot a beállításoknál, és működik.
-
maxime
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert a gépen kipróbáltam az ES file explorer/manager takarító, optimalizáló progiját, és azóta nem működik a G szenzor, nem fordul el a kijelző. Remélem nem törlődött valami fontos dolog.
A beállításoknál keresgéltem, de nem találtam ilyen menüpontot.
Mit tudok csinálni?
Előre is köszi! -
maxime
csendes tag
Kérlek segítsen valaki, mit kell megnéznem, hogy a letöltés sikerüljön! Eddig úgy voltam vele, hogy megvagyok nélküle, de tavasszal elutazunk, és vannak dolgok, amiket jó lenne menet közben is megnézni, mint pl. különféle árlisták (autópályadíjak, kemping, stb.). Ezeket viszont sok helyen linkről letölthető formátumban adják meg, ami nekem mindig sikertelen. Nem értem, mi akadt ki a gépben, talán az újrapartícionáláskor csinálhattam valamit? Minden segítséget köszönök!
-
maxime
csendes tag
Lehet hogy csak nálam nem működik a letöltés, de miért?
Alkalmazást le tudok tölteni, de dokumentumot nem. Illetve email melléklet lejön, de honlapon lévő linkről a letöltés sikertelen. Valami beállítási hiba lehet? -
maxime
csendes tag
Szóval a billentyűzet hangját nem lehet kiiktatni?
-
maxime
csendes tag
Senki nem jár már erre?
Ráadásul nem működik a letöltés, jó lenne egy kis segítség, mi lehet a gond. -
maxime
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne a tablettel kapcsolatban:
a virtuális billentyűzet hangját nem lehet úgy kilőni végleg? Unom, hogy a hangerő gombot kell nyomkodni, ha írni akarok, és nagyon zavar a pittyegése.
Köszi, ha válaszoltok! -
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #191 üzenetére
Köszönöm. Eddig nem sikerült a linken talált beállításokkal, de akkor majd ebbe az irányba megyek. A telefonos ügyfélszolgálat egy nagy nulla volt, valami vonalfrissítést csináltak állítólag, de más ötletük nem volt. Lehet besétálok hozzájuk és megmondom, hogy állítsák be nekem ezeket az APN bigyókat.
-
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #188 üzenetére
Óóóhogyaza....mit össze nem kerestem, de ezt valahogy nem láttam, köszi, király vagy.
-
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #187 üzenetére
Igen, a 8. pont volt a szolgáltatói APN lista frissítése. Igaz, nem értettem mi ez, de gondoltam a frissítés sose árt, megcsináltam. Lehet, hogy nem kellett volna? Most mit csináljak?
-
maxime
csendes tag
Remélem, még jár erre valaki...
Ismét akadt egy problémám a partícionálás óta. Adatkártyával netezek a masinán, ha nem vagyok wifi közelben. Ma reggel ismét szükségem lett volna a mobilnetre, de egyszerűen nem tudtam vele fellépni a netre. Eddig nem volt gond vele, a nyáron vettem, dominó kártya. Lehetséges, hogy a partícionálás okozott valami galibát?A másik, hogy a fejlesztői menüpontok (talán 2 kivételével) elérhetetlenekké váltak, ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
-
maxime
csendes tag
Én most jutottam el odáig, hogy megcsináltam az újraparticionálást kelzsoca leírása alapján. Minden tökéletesen lezajlott, szuperál rendesen a masina, de most akadt egy problémám. Bár szerintem nem e miatt van, de hátha tudtok valami megoldást. Volt a tableten Viber, azt is még csak tanulgattam, így nem tudtam, hogy a telepítéskor kapott jelszót jó lenne felírni, mert az nem változik. A partícionálás törölt ugye mindent, ami nem volt gond, hiszen a Google Playből letöltött alkalmazásokat újra fel tudtam tölteni, csak a Viber vacakol. Azt írja, hogy elküldte a kódot, de semmilyen üzenetet nem kapok, már vagy tucatszor próbálkoztam. A tablet üzenetkezelőjét is kipróbáltam, a saját mobilomról küldtem egy sms-t, azt megkaptam. Semmilyen más ötletem nincsen, amit kipróbálhatnék. Nektek?
-
maxime
csendes tag
Na igen, lehet, hogy ez jobb tok. Az enyémnél használat közben kiderült, hogy mégse illeszkedik mindenhol, és a szélén ez probléma tud lenni, mikor az alkalmazás valamelyik gombja csutkára ki van téve oldalra, az érintést sem érzékeli jól a szélén a gép alapból, hát még ha van ott egy kis belógás a tokból.
-
maxime
csendes tag
Sziasztok! Az normális, hogy nem lehet alapértelmezett írási helyet választani? Csak az USB tár lehetőség van, az meg ugye a saját belső memóriája, nem lehet sd kártyát választani.
A másik most felmerült gond, hogy OTG-vel csatlakoztattam egy sd kártyát pendrive tokban, és a rajta lévő zenét akartam lejátszani, ami kb. 1 percig ment, aztán kiírta, hogy a külsö USB tár váratlanul eltávolításra került (pedig nem). Ismét csatlakoztattam, újra ezt produkálta, most már fel sem ismeri a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest