- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma
tag
Szia én az autós tartóhoz tudok hozzászólni.Természetesen tökéletes hozzá az általad is megnevezett tartókonzol!Az elhelyezés relatív, kinek mi zavarja vezetés közben a látóterét, van akit idegesítenek a tükörről lógó kis bisz-b...szok, van aki imádja, ha ott fityeg valami állandóan!
Ha megveszed, ne kövesd el a hibát amit én tettem, hogy a védőfólia alatti fekete ragacsot, gumit letéped!! Én sajna gondoltam csibész leszek, mert valljuk be azzal a a fekete ragaccsal, olyan baromi körülményes lepajszerolni a szélvédőről a konzolt, hogy több percet is igénybe vehet, amit én nem szeretnék, természetesen a konzolt a helyén hagyni sem, nekem már törték fel az autómat konzol miatt anno! A konzol jó minőségű, szabvány csatlakozóval lehet felkattintani a bölcsőt, tehát erre bármikor tehetsz más bölcsőt is ami szintén szabvány. Egyébként a tapadókorong az én példányomon semmit sem ért a fekete ragacs nélkül, így pár percenként aláhullott a konzol, persze nem tettem bele a 8Q-t, míg meg nem találtam rá a megoldást, ami a következő volt! Előbb 1200-as, majd 2000-es vízes polírpapírral a tapadókorong szilikongumi felületét felcsiszoltam úgymond, persze aki tudja ezek milyen finomságú csiszoló papírok az sejti, hogy ez inkább egy felületpolírozásnak számít.Minderre azért volt szükségem és meg ne haragudjon a gyártó, de én azt vettem észre, hogy a tapadókorong szilikonja erősen egyenetlenre sikeredett a gyártás során, így önmagában nem merték ráereszteni egy ilyen súlyú tablet tartására, hanem kitalálták hozzá ezt a ragacsos felületű...ami amúgy tényleg baromi erős....gumi öntapadót, ami javítja a tapadási képességét! Mivel körülbelül 5 különféle tapadókorongos cuccom van autószélvédőhöz, amit használok telefonhoz, GPS hez, stb így ki merem jelenteni, hogy elég tapadóerővel kellene rendelkeznie a szilikon korongnak ahhoz, hogy megtartsa a konzolt+készüléket az autó szélvédőjén, megfelelő szilikon gumikorong esetén.Én megbarkácsoltam a dolgot, eddig úgy néz ki sikerrel, de ami inkább aggályos, az az, hogy sokszori le-fel rakosgatás után az a fekete ragacs mennyire fogja bírni a gyűrődést, főként, ha teleszedi magát porral esetleg!? Persze én voltam a hülye és visszacsinálnám a gumi letépését, vagy nem ártana, ha lehetne külön venni hozzá a későbbiek folyamán ilyet külön, Kelzsoca nem tudom mit mond erre, lehetne-e ezt jelezni a gyártó felé? Utolsó mondat, hogy a dobozán, dobozában, leírásban semmi sem utal arra, hogy marha, ne szedd le a fekete izét úgy, csak az áttetsző szilikongumi maradjon, mint a többi ezer ilyen konzolnál, mert úgy nem lesz jó,hanem mindezt rábízzák a user józan eszére, ami nekem akkor spontán elment sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest