- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
nofan: Ez bizony egy fontos hozzászólás volt, díjazni fogják a jövőben ha ezt a stílust folytatod...
Egy ismerősöm megkért, hogy vegyek neki új navi szoftvert, mert a gyári Wayteq szoftverét nem tudják már frissíteni (megszünt a cég, vagy mi a franc - abszolúte nem ismerem ezt a típust, nekem HP Pocket PC-m van 7-es I-Go-val). Mit vegyek neki? Mostmár kizárólag I-go 8-ast? Tudja ez a kütyü ezt az új verziót is kezelni? Egyáltalán kapható még a "régi" jó öreg I-Go, ha nem a 8-as mellett döntenénk?
Szerk: igazából a fő kérdés nem az I-Go hanem, hogy kezeli-e a szerkentyű DE megköszönöm I-Go-s tippeteket is!
-
nofan
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon pang ez a topic! -
cb_adam
csendes tag
oké, köszönöm a segítséget
-
cb_adam
csendes tag
sziasztok
mivel nekem még nem volt soha gps-em így tényleg nem tudok dönteni így tényleg a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. BluePanther v350c és Wayteq N410 között gondolkodok szerintetek melyik lenne a jobb választás
a segítségeteket előre is köszönöm -
Iohannes
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy N770-es kütyüt és egy kis segítség kéne abban, hogy hogy hozom elő a wince-t.
Köszi
-
EveRY
csendes tag
Nem tudom FAT32-re formázni az SD kártyát, hogyan kell, vagyis milyen program kell hozzá, mert a windoz nem akarja a Partition Magic meg még el is rontotta a kártyát, mert az 1GB-os SD-ből 15MB-osat készített, azt valahogy vissza tudom állítani az eredeti méretre?
-
vik_the_don
csendes tag
Hi all!!
Egyszerű a kérdés, wayteq N410-re varázsolt e már valaki navigon szoftvert és ha igen, hogyan, mert nekem az istenért sem akar felkúszni. Ha felmegy akkor pedig a térképet nem találja pedíg ott van.
Igo és tomtom, simán felmegy.
Bármilyen pozitív ötletre vevő vagyok. Köszi előre is. -
cb_adam
csendes tag
sziasztok!
GPS vásárlására készülök még soha nem volt ilyenem és a Wayteq N410-es gépet néztem ki.De ahogy olvasom az írásaitokat látom, hogy elég sok gond van a navigációval esetleg még BluePanther v350 c-re gondoltam. Szerintetek melyik lenne jobb???
A válszokat előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!! -
EveRY
csendes tag
n410-hez a gyári eredeti akármi.bin -t honnan lehetne letölteni?
-
ssarosi
tag
2006Plus 2008.07 Hu MAP
[Link eltávolítva!
No warez!!!][ Módosította: Viktor0610 ]
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #532 üzenetére
-
retina
tag
válasz
diablo1984 #533 üzenetére
Köszi szépen!
-
diablo1984
veterán
sziasztok
van egy ilyen kézsülékem és az a gondol vele, hogy sem az igo 2006plus, sem az igo8 nem tudja az akku állását kezelni, tehát 2006 alatt azt mutatja, hogy töltön van, igo8 alatt meg mindig feltöltött, és egyszer csak kikapcsol, semmi figyelmeztetés nélkül!
lehet rom-ot kellene rajta frissíteni, megmondanátok, hogy mit-hol-honnan-hogyan?
-
retina
tag
-
válasz
gabor_8817 #528 üzenetére
Ott kezdődik a probléma, hogy letöltötted a programot, nem megvetted.
Innentől kezdve az alapelvekkel ellentétes bárminemű segítségkérés és -nyújtás. -
gabor_8817
csendes tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Nekem van egy Wayteq n350-em. Vettem hozzá egy 2gb-os memóriakártyát. Letöltöttem az IGO 8-at és felmásoltam a kártyára. Ott a SYS fájlt átírtam ahogy itt a fórumban olvastam és átneveztem a mappát is és az exe fájlt is, majd elindítottam. Elindul, de 1 mp mulva visszalép a menübe. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Előre is köszi! Sziasztok!
-
retina
tag
Sziasztok!
Segitségetek szeretném kérni!
Szeretném,ha leirá nekem valaki,hogy tudnám Wayteq N350 tipusú készülékemen előhozni a Win CE-t!
Tudom le van irva biztos,ha vissza olvasok.Nagyon megköszönném annak az illetőnek,aki segittene nekem!
Előre is köszönöm a segitségeteket!
ÜdvRobi -
xpcxp
tag
Tudok hozzá adni teljes kelet EU-t is.
-
xpcxp
tag
Ha kell valakinek a cucc ,küdjön mailt.
-
xpcxp
tag
Hungary6_TopMap_2008.04_080610.fbl
Szerintem itt tart,de nincs értelme vele foglalkozni ,lassan leépítik az egész 2006-ot.
Használjatok inkább igo8-at ahoz van rendes frissítés mindíg
Nálam most 57021-es verzióval nagyon frankón megy ,teljesen megszünt a fagyás, lassulás. -
1/2kilo
csendes tag
Sziasztok!
Hol tart most a Morsz. i6-os térképfrissítés? Itt 08.04 (080604)? Vagy van újabb is?
Egyébként ez egy vicc.Azzal kezdi, hogy eltűnt a szomszédos sarokról a körforgalom,
pedig már évek óta tudták a régebbiek. Lehet, hogy ez valami nem hivatalos kiadás?
Ha valaki tud jobbat, kérem passzolja át.
Köszi -
agnes1955
csendes tag
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni? Szeretném frissíteni a Wayteq N350-es GPS-emet. (M0). Abszolút nem értek hozzá. Előre is köszönöm! Ági
-
rozso
csendes tag
Hú de eltünt mindenki!
-
rozso
csendes tag
Lehet már tudni mikor jön ki igo8-ra az új Mo. térkép, amin már rajta van a tegnap átadott új M0-ás szakasz?
Köszi!
-
gyurma111
aktív tag
Sziasztok
Foglalkozott már valaki SDWliFi beüzemelésével Wayteq N400-ason?
Következőknél tartok:
kártyát felismeri,a megadott hálózatra kapcsolódik,de sajnos csak ad-hoc kapcsolat
hozható létre.DHPC kapcsolatot nem tud létrehozni.
Ötlete valakinek? -
feki0312
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Augusztusban megjelent az iGO8 frissítése, de sehogy nem bírom lehúzni a NET-ről.
El indítom a progit (Content Manager) de nem csak a kártyán lévő adatokat látja és nem kpcsolódik a letöltési helyre.
Mi lehet az oka?
Pedig azt írják:
"A frissítő-csomag Content Manager-rel való letöltéséhez és az SD-kártyára való feltelepítéshez nincs szükség a Nav N Go iGO 8 szoftver regisztrációjára, sem aktivációs kódra vagy külön licenszre."Tud valaki segíteni???
Előre is kösz mindenkinek
-
g.gergo
senior tag
válasz
plazmatyi #514 üzenetére
Üdv! Ez nem a készüléked hibája, majd mindegyik készülék téved egy picit, általában 10-15 métert. Majd kiforrja magát az igo és jó lesz.
Én most feltettem az iGO8 v8.0.0.49545 verziót, és azzal már vmivel jobb a helyzet, érezhetően kevesebbet késik, kb. 5-8 métert, tehát feleannyit mint az előző verziók.
-
plazmatyi
csendes tag
Sziasztok,
valaki tud abban segíteni, hogy n710+IGO8 páros nem pontosan mutatja a pozíciót, nem sok az eltérés de városban használva egész jelentős tud lenni 10-15m.
esetleg valakinek van valami megoldás?
előre is kösz. -
Bébé69
csendes tag
Sziasztok!
Töltöttem le POI-okat Igo 8-hoz a poiplaza oldalról. Hogy lehet ezeket felrakni, mert ahogy ott le van írva úgy nem látja.
Köszi: Bébé
-
Bébé69
csendes tag
Az Igo 8-at leszedtem, mert a készülék kikapcsolásakor elveszett belőle minden, amit rögzítettem. Gondoltam, majd újra felrakom és akkor működik. Bekapcsolás után feljön a menü, majd a navigációra lépve nem csinál semmit. Mindent ugyanúgy csináltam, mint előzőleg. Mi lehet az oka? mit kell tennem? a 2006+ kifogástalanul működik.
Köszi: Bébé
-
zizi1000
csendes tag
Szia, kérdésem lenne, hogy kapcsolod ki: felül a "power"-rel vagy jobb oldalon az "off"-al ?
(az utóbbi ugyanis azonos a hw-resettel......) --- ez utóbbi nyilván nem a jó, csak ha elteszed télire.Ja, és éredekelne hogy melyik navi-prg megy rajta szuperül ... én ugyanis küzdök az igo2006+ és a 8-as verziókkal, biztos PDA-ra valók ez enyimek.
Egy kölcsönösen előnyös bartell??
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Van egy WayteQ N410-as készülék, megy minden, navigálás is, tehát jó. Egy bug viszont van benne, a megoldást még nem találtam rá, kikapcsoláskor, elveszíti a beállításokat (idő, fényerő stb., tehát amit a beállításokban be lehet állítani) Vkinek vmi ötlet, mert már pár dolgot, amit találtam e témában a neten azokat végigpróbáltam, de ugyanolyan. Bye
-
csaszi.run
csendes tag
Sziasztok
Sajnálatos módon az intensa n710b-s gps-em esett egy nagyot aminek következtében az érintőképernyő eltörött. Szóval ki kellene cserélni. Egyáltalán megéri? Mennyibe kerül manapság egy ilyen akció? Köszi előre is a válaszokat -
zizi1000
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
vadonatúj tag lennék és nem átallok máris segítséget kérni -- végigfutottam ugyan a topicot, de nem sokkal lett kevesebb a fehér folt....de tanulékony vagyok
Szóval: vadi új Wayteq N410 (navi program nélküli), amire az itt (meg persze mindenütt) olvasottak segítségével rávarázsoltam egy 2006 Plust. (lényegében "piros ájgó", frissitett térképekkel)
Csakhogy:
1) a kütyü nem talál müholdat -- vagy a progi nem találkozik össze az adatokkal.
2) a navi rossz állással (elfordítva) jelentkezik beIrhatok bármit a sys.txt -be, szerintem nem is foglakozik vele.
Minden tippet megköszönnék, plíííz, mert nagyon fogy a hajam
-
RAHAN71
csendes tag
Sziasztok
Tudna segíteni valaki abban hogy hogyan tudnám a térképet frissíteni N350-esen?
/M0-uj szakasz,Müncheni uj elkerülő stb.../
Elöreis KÖCCE! -
rozso
csendes tag
Én WayteQ N710B-t használok iGO8-al.
Megtettem már vele többször a Bp-Frankfurt útvonalat, ami 1000 km és nyaralni is voltam vele Horvátban és teljesen stabil volt végig. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest