- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
freese
csendes tag
válasz
PLaci58 #2286 üzenetére
Köszönöm a választ. Megcsináltam.
Már csak két problémám van: 1.csak fél képernyőn indul a navi. Azt olvastam, hogy a Save mappát ki kell törölni. De nem törölhető. Próbáltam mindenhogy. Üres a mappa, mégis azt mondja, hogy nem üres, ezért nem törölhető.
2. Betöltésnél azt mondja, hogy a térképek elavultak, és nem megy tovább.
Tudnátok segíteni? -
freese
csendes tag
Odáig eljutottam, hogy a programot feltettem a residentflash-re.
Ezt az e-book-ban találtam meg. ( Nem tudom ott kell-e lennie.)
De nem tudom telepíteni. Ha a Pna-t nézem, ott három mappa van: Default, content, sys.txt.
A telepítőt itt nem rakja ki. Ha pedig pc-n keresztül akarom telepíteni, akkor azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás. Tudna segíteni valaki? -
freese
csendes tag
Helló.
Most vettem a páromnak egy ilyen navit. Van hozzá Igo8, de nem tudom hogy kell felrakni. Megpróbáltam felmásolni, átnevezni, majd telepíteni, de nem települ.
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit hova, hogyan...?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest