- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
karolyzo #1455 üzenetére
azt szeretném kérdezni, hogy a neten található progikat mi alapján lehet futtatni ezen a gépen?
Azok a programok futnak, amiket WinCE-re írtak. A PDA-kon WM (Windows Mobile) van, azok a programok ezen a gépen nem mennek. Ha megpróbálod elindítani, akkor csak egy hibaüzenetet kapsz, a gépet nem teszi tönkre. Kivéve, ha egy telepítős változatot teszel fel, ami beleír a registry-be, bár az inteligensebbek előtte szólnak, hogy ezen a gépen nem fognak működni. Aki biztosra akar menni, az csak olyan programot használjon, amit mások már kipróbáltak.
-
SzVFE1
csendes tag
válasz
karolyzo #1191 üzenetére
Köszi, Activesync-el már szenvedtem, az sem akarja látni. Viszont rádugtam egy Vista-s gépre, ami probléma nélkül külön meghajtóként kezelte. Ezt el lehetne érni XP alatt is? Szerintem driver probléma lesz, letöltöttem a fenti linkről az ce5.0 usb drivert, de azt hogy tudom feltelepíteni?
-
snowdog
veterán
válasz
karolyzo #1164 üzenetére
Most beszéltem a szervízzel, csak január 5.-én tudnak vele foglakozni. Ha megoldódott, akkor mindenképpen közzé teszem a címmel együtt (és ha fizetni kell, akkor azt is, hogy mennyibe kerül). Azt még nem tudom, hogy csak olyan gépet vállalnak amit náluk vásároltak, vagy bármelyiket. Ezt is megfogom kérdezni.
Senkinek nem javasolom, hogy bármit tegyen a géppel, mert abból kell kiindulni, hogy a szervízekben sem hülyék dolgoznak. Viszont belemenni egy garanciális pereskedésbe nem hiszem hogy bölcs dolog lenne.
-
housejoy
tag
válasz
karolyzo #1116 üzenetére
na igen, én ott írtam az illetőnek aki arcoskodott hogy van köze hozzá mert ő is közreműködött benne hogy neme meglehetne szerezni de erre azt írta forduljak oda ahonnan vettem.....,mint tudjuk a forgalmazótól az életbe nemkapunk új romot.
szal megkell várnunk hátha valaki megszán minket ezzel az új cuccal.
látva a wayteq oldalán az újabb gépeket már ezzel az új rommal mutogatják -
PLaci58
addikt
válasz
karolyzo #1105 üzenetére
Szét is szedtem tegnap, az egyedüli észrevétel az volt, hogy a panel felső részén, a bekapcsoló gomb mellett van egy másik ugyanolyan gomb, ami a készülékházra nincs kivezetve!
Nem tudnál fényképeket csinálni a készülék belsejéről?
Processzor típus, memória típus, alaplap száma... Jó lenne Snowdog oldalára.A régi Wayteq gépeken a második gomb a menü előhívására szolgált.
Ha a szoftverben (rom) nem kezelik le, akkor semmit nem csinál. -
kamasaki
csendes tag
válasz
karolyzo #1105 üzenetére
Ezen már én is túl vagyok, sajnos valoban semmi sem történik. Valöszinüleg a Wint. kellene ujra pakolni, de azt sajnos nem tudom hogyan
. A szerviz biztosan tud rá gyogyirt, akik csak január 5.-én nyitnak. Ha találtál rá valami megoldást, légyszi ird meg. Elöre is köszi : kamasaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest