- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
tengo24 #4461 üzenetére
Végignéztem az összes lejátszót az SI 2.3.3-ban és az N770 eredeti lejátszóit is.
Nem jelez hibát, megy mindegyik szépen.
Megsérülhetett az a video fájl nálad. Ha SD-n volt, akkor meg kéne formázni az SD-t és újra rámásolni mindent.
(Vagy kártyaolvasóban vagy az USB-t driver módba kapcsolni, PC-vel összedugni a gépet és a PC-n megjelenő második "új" meghajtónak kéne lenni az SD-nek. Ugyanúgy formázható mint egy lemez. FAT32-re kell.) A formázás helyre szokta tenni az SD-t.
Meg lehet próbálni formázás nélkül letörölni és újra rámásolni a filmet.
Nekem a Nitrogen player sérült meg. Újra rámásoltam a kártyára és azóta is megy. -
PLaci58
addikt
válasz
tengo24 #4067 üzenetére
Akkor jól működik
Windows ikon és kilép a Windowsba.
Megjegyzem 2x kell hozzá nyomni, hogy bejöjjön a fájlkezelő.
A legegyszerűbb tényleg a snowdog által javasolt reset.
A másik megoldás, hogy a fájlkezelőből elindítja az ember az ItaskMgr programot (SDMMC/Apps/ItaskMgr.exe) 2 kattintással és abban be lehet zárni az explorer.exe-t. (Process/Terminate) -
snowdog
veterán
válasz
tengo24 #3599 üzenetére
Nem szerencsés a saját IP címedet egy nyílt fórumon közzétenni, még akkor sem, ha esetleg dinamikus IP címed van. Nagyon könnyű vele visszaélni!
A Rapidshare-ről egy időben csak egy file tölthető le. Az üzenet arra vonatkozott, hogy miközben letöltés alatt volt egy file, egy második letöltést akartál elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged