- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
GrandeP #5885 üzenetére
Bakker, ennyi idő alatt tényleg vissza is tudtál volna olvasni.
De ha nem, akkor csak beírhattadvolna a keresőbe hogy skin v szkin és máris dobja a gép.
csak a válogatás van hátr a mert van ami naviprogram szkin és van ami az, amit kerestél, pl. Amti skinTudod milyen drága az én órabérem? 4000 Ft. bruttó. Brutális, nemde??
!!)
annál már csak az eseti megbízásaim drágábbak !!ha nem ezt kerested, akkor bocs, vedd ugy hogy megmutattam a módszert !!
-
PLaci58
addikt
válasz
GrandeP #3764 üzenetére
Akkor bocsi
Más ötletem nincs.Snowdog; Gyurma111 !
Ugyanolyan proci lehet benne, a sebességük is egyforma.
Az azért érdekes, hogy a BP-nek is YFPND az OEM infója
Gondolom ugyanott készülnek és gyanítom, hogy a rom is nagyon hasonló lehet.
Mi a rom száma?A nagyobb kijelző és a nagyobb Flash jó. Nem hiszem, hgy a kijelző sokkal többet fogyasztana. De ha jól olvastam nagyobb az akksija is.
Szerintem minden jó rá ami az N770-en futott. -
paralele
csendes tag
válasz
GrandeP #3732 üzenetére
Olyan problémám van h p3-on (win xp), pár másodperc után bontja a kapcsolatot, egyszerűen nem tudok rámásolni semmit se, mert folyton megszakad
Nem usb hosszabbítón/elosztón keresztül próbálod?
Nekem egy darabig rendesen ment (a töltés azóta is működik), elosztón át, aztán egyszercsak megmakacsolta magát és amíg nem közvetlenül a gépbe dugtam, ezt csinálta. -
PLaci58
addikt
válasz
GrandeP #3736 üzenetére
2 féle üzemmódja van az USB-nek!
Active Sync és Mass Storage
Ha az AS szakadozik, akkor az lehet a PC hibája is. Fel van telepítve az AS egyáltalán?
A Mass storage (Drive) üzemmódban a PC úgy látja mint egy pendrive-ot.
Nekem nem szakadt még meg egyik módban sem. (Win XP, Active Sync 4.5, WinCE Device a Total commanderhez beépülő)Bagi1! Igen léteznek olyan MP3 lejátszók.
Mivel a készülékek nagy többségében nagyon kicsi a szabad memória (Flash), ezért SD-n keresnek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest