Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz Rick4 #5435 üzenetére

Olvasgatnék, de kockák jelennek csak meg az oldalon,pedig elvileg felrakta a nyelvi kodeket a gépem. :( A forgalmazó nem foglalkozik sem szoftveres,sem hardweres problémával megmondták. Voltam bent náluk, elhajtottak, bevittem pna/pda szerviz boltba, elküldték cégnek, azt mondták nekem mezei embert az a cég elhajtja, de majd őket nem fogja mert ők szerviz. Erre 2 nap múlva hívom őket hogy áll a dolog és nekik is visszadobták hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Na ezért is ekkora a gondom. 2 hónapja történt ez az eset lassan és azóta már voltam tilborg hungary forgalmazónál, pda/pna szervizbe, hackeres frissítő embernél, boxosnál. Senki nem tudott segíteni. Mivel ugye alapból nem olvassa be sd kártyát az alaplap,mert windows halott rajta, így most olyan állapotban van ez az alaplap mint mikor szoftver frissítés közben áramszünet történik. Magyarul, rajta van félig meddig a windows, de registry, boot fájlok halottak rajta. Sd kártyát nem olvassa be ezért hiába másolnák sd-re bármit, hidegen hagyja. Szóval itt valami drasztikusabb megoldás segíthet csak. :( Vagy alaplapcsere, de ahogy elnézem wayteqen kívül is még sok alaplap passzolna ebbe a házba. Csak kérdés kinek van eladóba olcsón alaplapja.

ui.:Azért megmondták nekem pna szervizbe hogy fogyasztóvédelemhez lehet fordulni,mert nem javítják meg a készüléket,holott magyarországi forgalomba hozatali engedélyük megvan, ergo 10 év kötelező javítást kell vállalniuk rá. De így is elhajtottak, szóval csak alaplap csere segíthet úgy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák