- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Idézet Dunstan-tól: "Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom, hogy vegyek egy RTA3000-et, dugjam be, a másik felébe dugjam a töltőkábelt, és hangoljam be az iGO alatt a TMC-t. Nem akarom SnowDog fórumát leszólni, pompás munka, én is gyakran olvasom, és mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást."
--------------
Csak hogy mindenki értse miról is volt szó. Hogyan lehet megtalálni, milyen TMC vevő kell az N770-hez?
Nyitó oldal - TMC vevő
Első kattintás - TMC vevő Wayteq N770BT-hez
Második kattintás - RTA-3000 TMC vevő és külső RDS-TMC antennaKét kattintással megvan. Akkor nem értem a görcsölést, hogy miért kellene ehhez az egész fórumot végigböngészni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged