Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Engem csak az zavart a játékba,hogy ugye vannak egy páran a Hekkerek. Senki nem csinál semmit,mindent neked kell csinálni... Persze hogy a főhős a mindenes,de az hogy valami meló van addig a többi a hackerbarlangba biggyeszti a fenekét az vicc.
A másik legnagyobb vicc számomra a főszereplő. Most ez valami vicc? Nem azért írom mert rasszista vagyok,hanem mert nálam Pearce volt a legjobb...és miért?...kiváló hacker,valamint fegyverszakértő. Ehelyett kapunk egy bohóc afroamerikait aki csak parkourozni tud,és ennyi?Végigjátszottam,nem volt rossz de nem is dobtam hanyatt magam. 10/7-et adnék neki. Viszont remélem a DLC-kbe már a jó öreg Pearce is visszaköszön. Még annyit utoljára leírok hogy ugye van egy mellékküldi ahol Pearce-t kell kiszabadítani,tehát ergo itt van a városba,de nem tudunk róla,és nem találkozunk vele. Ezt hogy sikerült összehozni a story-ba? -
Black Dragon
addikt
Akkor vegyél fel engem: RiDu008
A héten még én is viszonylag ráérek, tolhatnánk valamit.
Amennyire én láttam itt nincs számláló, a telefonodban tudod megnézni, hogy mennyi küldetés van még hátra, de azt hiszem összesítés nincsen. Én most a trophykra hajtok, már csak 1 kell, és meg lesz a platina.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest