Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Bad Blood DLC-ben ezt a letöltős küldik extrémen unbalanced nehézségű... Lehetetlen lőszerrel bírni...
-
homerhamm
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az jó, ha a season pass drágább mint a játék.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Season Pass 4€
-
homerhamm
veterán
Most csak 1 euró a játék a Ubisoft storeba!!
-
Kylesa
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hivatalos: megvannak a Watch Dogs mozifilm főszereplői
Ez eddig oké, de én eddig valamiért úgy képzeltem, hogy a film az első Watch Dogs eseményeit dolgozza majd fel, de most nem úgy tűnik, legalábbis remélem. Csak nehogy mégis így legyen, és a fekete hölgy játssza majd Clara-t, a szőke úriember meg Aident, mert akkor a kedves készítők elmehetnek a francba. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Napost... vajon igaz lehet, hogy ebből is készül a filmadaptáció? link
-
homerhamm
veterán
27.-én volt 10 éves a játék!
-
homerhamm
veterán
Ma 9 éves a játék!
-
homerhamm
veterán
Ma 7 éves a játék!
-
Most ingyenes az Epic Store-on
-
Ernesto78
aktív tag
üdv
valaki tudna segíteni miért kapom a következő üzenetet?
Unable to find supported text language
Sajnos nem indul el
PC-n próbálom Uplay alatt
-
-
Archttila
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Értem köszi!
-
Archttila
veterán
Srácok nemrég kezdtem bele a játékba, és a képességek fejlesztéséhez keresek valamiféle útmutatót. Esetleg leírhatnátok, hogy mit érdemes mellőzni... mi az ami fontos és hasonlóak.

-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Most ugye ingyenes a játék az Uplayen. Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki, hogy ebben benne van a magyar nyelv?
-
CoolBoy323
nagyúr
Letöltöttem az akció keretében a játékot, de állandóan kidobál, minden hibaüzenet nélkül... Látott már vki ilyet?? Elég idegesítő

-
törölt tag
Uplayen ingyen behúzható a játék.
-
törölt tag
Ma indítom a játékot , 729mb patch. lejön, majd kiírja insert disc 2

Kilépek, újra indítom, most megint tölti a 729mb patchet..
ja ez a WD 2
-
törölt tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
érdekes.. nekem vagy egy recetenger 45 fps körül, vagy kicsit jobb és 20.

Pedig nem egy szar a konfigom. GTX 660 se mai, de GTA V-t 60-al viszi elég magas beállításokon.
Azért ennek a játéknak van igénye. Vagy mit ajánlotok beállításnak?Gépem adatlapon.
Egyébként brutál szép lenne, ha bírná a vasam

-
törölt tag
Azt hogy lehet kikapcsolni hogy folyamatosan kézben tartja a mobilt? Tudjátok előtte van a csík, ami mindig a legközelebbi hackelhető cuccra ugrik. Kicsit zavaró, mikor csak úgy krúzolni akarok a városban.
Megvettem a 2. részt. pofás, de nagy hardverrel lenne az igazi. nameg ahogy látom kicsike a map.
-
Sonja
nagyúr
Watch Dog 2: PC graphics performance benchmark review
Elég nagynak tűnik a gépigény.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
FST200
tag
én is anno előrendeltem, mert akkor még úgy volt hogy támogatják a 10.5 kártyákat, hát nem így lett,úgyhogy azóta porosodott a polcon, aztán év elején amikor új gépem lett akkor már a GTAV el kezdtem a tesztet, és ahhoz képest az elején nagy volt a visszalépés,grafikával/optimizálatlansággal már szerencsére nincs gondom most már elég sok órát beleöltem, és egyre jobban tetszik!
járművezetést is megszoktam , az online hack nagyon poén, mellék küldiket csinálgatom,szóval valóban a saját maga kategóriájában egy élvezetes kis gamet raktak össze
-
S1M0N
senior tag
Nekem első napos vétel volt a gyűjtői kiadás, az optimalizálatlanságon, és az autók irányításának bénaságán kívül én teljesen jól elvoltam vele, igaz, a végére nem értem a történetnek, az utolsó küldetés előtt abbahagytam.
Lehet, hogy egyszer nekiugrok újra, főleg, hogy egy ideje már megvan Steam-en is, ráadásul a teljes verzió, minden DLC-vel együtt.Én csak félig ültem fel a hype vonatra, sejtettem, hogy nem lesz GTA verő, mert számomra egyértelmű volt, hogy hiába az azonos sandbox stílus, attól még a két játék bőven különbözik egymástól.
Csak sajnos a Ubisoft pont azzal reklámozta a játékot, hogy GTA verő, ezért is csalódtak sokan, a technikai problémák meg már csak hab volt a tortán.
De amúgy szerintem nem rossz játék, azt becsülöm a Ubisoftban, hogy ők legalább próbálkoznak új dolgokkal, csak valahogy nem jön ki nekik teljesen a lépés, lásd az utóbbi évek megjelenéseit tőlük.
-
FST200
tag
igaz,a rambózás tényleg karakter idegen, és a lopakodás sokkal jobban illik ehhez a játékhoz
az online részt majd egyszer próbáld ki, szerintem nagyon jó lett,pár perces egy hack kör, és poénos, vagy amikor mobillal nyomja a másik és megpróbál zsaruként lekapcsolni

az autók irányítását már kezdem megszokni ,de sajnos a fizika nagyon rossz lett, de picit helyre pofozták volna, simán jobb játék lehetne
sajnos anno én is felültem a hype vasútra, köszönhetően az E3 videóknak
-
S1M0N
senior tag
Igen, az autók irányítása nagyon rossz, a motoroké fényévekkel jobb, zenehallgatás közben szerettem össze-vissza furikázni a városban, ez pl. nekem nagyon bejött.
Maga a hackeléses és lopakodásos stílus is jó lett, bár lehet benne rambózni is, de számomra 1-2 helyzeten kívül karakteridegen lett volna.
Az optimalizálatlansága viszont továbbra is röhejes, pedig összességében szerintem egy jó játék lett, csak sajnos nagyon-nagyon túl lett hypolva, aztán meg több szempontból is jött az a bizonyos pofára esés azoknak, akik mindent el is hittek (GTA verő), vagy túlságosan is más játékhoz hasonlították (nem lehet autóból lőni, "szabadon" ugrani).
Szerintem ezek nem voltak lényegesek játékmenet szempontjából, mert ez nem egy GTA klón, csak sajnos a Ubisoft ennek pont az ellenkezőjét reklámozta, pedig azon kívül, hogy sandbox mind a két játék, szerintem teljesen máshogy kell hozzájuk viszonyulni játékmenetileg.A multiplayer része engem speciel már anno sem nagyon érdekelt, ahhoz hozzászólni nem tudok.
-
FST200
tag
komolyan ,ez a játék egy fos halmaz
és én még előrendeltem anno .......
nagy gta fan vagyok a második rész óta, azonkívül más ilyen open world autós gamet még nem próbáltam, de ez valami szint alatti.
annyira szar az autó írányítás, a fizikaja az autók mozgásának, hogy sírhatnékom támad
elvállaltam egy küldetést hogy egy kocsit vigyek el egy telephelyre, mondom oké, kergetnek a rendőrök, lerázom őket, de persze pár méterrel a lerakat előtt mindig újra megtalálnak, és jöhet a nagyon élvezetes autós üldözés..neki lök a rendőr a civilnek, és nő a népszerűségem, jó nyílván én ütöttem el , de akkor is -
törölt tag
Jah meg a játékmenet is gyalázatos. Volt szerencsém xboxon szenvedni vele . Ez mindent elmond 2 ezerért open word mászkálni jó lesz.

-
S1M0N
senior tag
válasz
üzenetére
17,8GB nálam a Steames, fullos verzió.
Nincs benne légi jármű, amit használni tudsz.Amúgy marhára optimalizálatlan a játék, pár napja néztem meg hogy fut az új kártyámmal, vannak beállítástól független fps droppok.
Nem mondom, hogy játszhatatlan, mert megjelenéskor alacsonyabb beállításokkal egész élvezhető volt, de azóta igen magára hagyták a programot.
-
törölt tag
Ejjha , nem gondoltam volna hogy ennyire döglött a játék és a topikja is

Mennyi helyet foglal a teljes játék?
És tényleg nincs benne helikopter vagy bármilyen repülő ? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Már régen megvan a játék de nemrég kezdtem el komolyan foglalkozni vele.
Majdnem az összes MOD-ot kipróbáltam és ez vált be a legjobban. Ezzel a játék annyira szép, hogy szinte lefolyik a képernyőről és stabilan olyan 50fps körül fut full HD felbontással.
A történet tényleg béna, a hangok nem az igaziak de a világ gyönyörűen és részletesen meg van alkotva. Látni, hogy rengetek apróságra figyeltek a fejlesztők, öröm csak simán kóborolni a városban. -
csaba951
veterán
válasz
Bicskás
üzenetére
Ha belépsz a Steam/UPlay (attól függ melyikre vette meg az ember) fiókodra, akkor automatikusan letölti a legfrissebb változatot. 1.05 biztosan van belőle, sőt valószínűleg egy újabb is. Szóval eredetivel nincs ilyen gond!

Most itt kapható a legolcsóbban, Watch_Dogs (UPlay); 10,49 GBP.
-
Bicskás
senior tag
Szép napot kedves topiklakók !

Segítséget szeretnék kérni !
A házőrzők ( watch dogs ) nevű játékban eltűnt a célkereszt, és a térképről a jelzők, tudna valaki nekem segíteni ebben ?
Olvastam olyat a neten, hogy kapcsold ki a gépet, meg vissza, de nekem ez nem segített.
Hogyan miként lehetne ezt a problémát megoldani, mert nem tudom, hogy mi okozza, mi a probléma forrása, mert nekem lövésem nincs.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Oreyus
-
FST200
tag
Nektek mennyire jött be ez a game?
Még anno előrendeltem , de úgy alakult hogy most próbáltam csak ki , és mivel az új géphez a GTAV is megvettem így azzal kezdtem el előbb játszani,ezt csak felraktam és megcsináltam az első küldetést, nagyon gagyinak tűnik a GTAV mellett, pl az autó irányítása -a fizika, mint egy tank átmegy mindenen, lehet 2014 májusában nagyon bejött volna, nem szidni akarom , de E3 videók alapján picit másabb gamere számítottam
Majd neki esek és végignyomom , kíváncsi leszek milyen lesz az öszkép -
TomiLi
addikt
Elvileg egy driver (nvidia) újra telepítés megoldotta a dolgot.
Sajnálattal tapasztalom, hogy egyre több gond van az nv driverekkel...

Másik ilyen "visszatérő" problémám, hogy nem hajlandó 540Mhz-nél feljebb emelni a gpu frekvenciát, így értelemszerűen nincs kellő teljesítmény sem játék közben. Ilyenkor is driver le - majd vissza.... (persze most nem jutott ez eszembe rögtön...)
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy lehet "javítani" azt a problémát, hogy "eltűnnek" az emberek, meg "elszállnak" az autók a játékban. Próbáltam az uplay-t is, meg a játékot is újra telepíteni, de nem jártam sikerrel. MSI afterburner-t is kikapcsoltam, de nem vezetett eredményhez. Újra kezdtem a játékot, és rögtön az első bevezetőnél jelentkezik a hiba.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm!
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
az Ubi-supportnál panaszkodtam az online cheaterekre, és közöltem egy nevet, szerencsére már tettek fel youtubera videot az "akcióiról", ezt a választ kaptam:
"I'd like to apologise for the issues you've had playing against (név).
I have passed the information onto our Game Lead who will look at having this player banned from the servers.
If you spot any other cheaters please let us know."Szóval működik a rendszer

-
killer095
őstag
Sziasztok a játék UPLAYből inditva becrashel egyből.
Most vettem meg és ne mtudom elinditani. valaki help? -
csaba951
veterán
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Nekem semmi ilyen stabilitási problémám nem volt vele.
Mindig ugyanott/ugyanannál a résznél tapasztalod ezt? Ha igen, próbáld meg újra letölteni! Lehet, hogy sérült az egyik fájl.
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Beszereztem a játékot eredetiben, friss oprendszer mellett a játék kb 10 perc után megakad aztán kapok egy kék képernyőt. Utolsó hivatalos es a béta drivert is próbáltam már (r9 290). Valaki tapasztalt már hasonlót?

-
club4ghz
csendes tag
Sziasztok. GPU-z-vel monitoroztam játék közben a GPU kihasználtságot. Avarage-ra tettem és csak 90%-ban ment a videókártyám. Ez normális? Ilyen beállítások mellett. 60-70 fps-el ment 1080p-ben ultra részletesség+ultra textúrák és temporal smaa élsimítással.. Legkisebb fps szám 55volt. http://kepfeltoltes.hu/view/150331/Watch_Dogs_2015-03-31_17-31-40-004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
törölt tag
Üdvözlet!
normál játék mellett mennyi idő a sztori ?
-
Dave567
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
Nekem se volt vele probléma, néha mondjuk igen, de ez a gépem hibája sajnos.
Várni kell egy kicsit és már mindjárt jó lesz.
Sokan még mindig fikázzák a GTA4-et, megjelenés után egy évvel kezdtem el játszani vele, az ég világon semmi problémát nem éreztem. -
urbi73
senior tag
Hali . Olvastam valahol hogy létezik valami grafikai patch . Ezt honnan lehet letölteni ?
-
törölt tag
Nos az adatlapomon lévő konfigon (mégcsak közepesen néztem), igen szépen fut
A G15-ön látom am agok használatát is, sokszor alig használja a négy magot, de azt egyenletesen teszi 
-
törölt tag
Watch Dogs (HD7850/Phenom II X4) [High]
Ezen a konfigon nem fut nála rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!

- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest