Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
glspeter1
üzenetére
Hát igen. Nem lesz könnyű az eredetileg jól megírt, majd megcsonkított kódot helyrehozni, hogy újra jó legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze elemi érdekük volt elérni, hogy PC-n is csak olyan grafikát kapjon az ember, mint boxon vagy PS4-en, különben ki vette volna meg, ha köröket ver a PC-s grafika konzolokra. Hiába na pénz beszél... Csak ezek után nem kéne tovább kardoskodniuk amellett, hogy nem volt downgrade, mert csak az nem látja, aki vak.
-
glspeter1
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Sajnos ez pontosan így van.

Azt igazából senki sem tudja, hogy miért maradt benne ez a sok grafikai lehetőség ha ki vannak kapcsolva, de nem is annyira fontos. Inkább csendben dolgozzanak a javításon, mert van mit javítani. -
Sanyi19
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Az írásodra én is kipróbáltam a 0.7+fix, normal camera patch-et, gyönyörű tőle a játék és nem akad.

High-on van minden, FullHD és simán viszi a kis R7 260X OC.
-
glspeter1
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Még nyugodtan várhatsz vele egy darabig.
Mire ezeket a hibákat kijavítják eltelik 1-2 hónap. -
Burt1793
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére

Köszi, akkor én is kipróbálom, ha végre lesz már időm és kijátszom ezt a szutykot.

-
Lézerparaszt
őstag
Most jutottam el arra a pontra, hogy megvenném a játékot, de arra lennék kíváncsi hogy megvolt-e már a megjelenést követő patch és fix tenger, amitől végre játszható lesz a játék? A virágboltival kipróbáltam, de ott játszhatatlanul akadt olyan gépen, amin maximumon se kéne. Fele-fele arányban a virágbolti verziót és az optimalizálatlanságot tették felelőssé ezért. Szóval történt valami változás ilyen téren vagy nyugodtan várhatok még pár hónapot, mire eltűnnek a durva fps dropok?
-
Burt1793
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
Mi ez amit most alkalmaztál? Visszafordítható? tehát ha jön patch és azt akarom felrakni, nem kell törölni a játékot és újra felrakni?
-
Dtomka
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
Köszönöm, a választ én is ki fogom próbálni.

-
scampolo84
aktív tag
Igen érdemes! Nekem a 0.7+fix van fent, ebben már jóval kevesebb a blur, pontosabban távolabbra van tolva. A grafika állejtős lesz tőle, eső meseszép, dinamikus árnyékok, egyszóval tényleg össze sem lehet hasonlítani. Egyedül a bloom erős egy kicsit éjszaka, de lehet azóta már ezt is javították. Teljesítményben lényegében nem vesz el semmit. Nekem eddig 1080p HIGH preset + HIGH textúrákkal volt átlagban 45-55 fps, városban kocsikázva nagy tempónál 30-as minimumokkal, most van egy konstans 40 és ZÉRO STUTTER , vajsima!
Vicc, hogy az UBI impotens csapata három hét alatt nem jutott a játékkal semmire, erre 50kb-al megtoldva kaptunk egy új játékot... Én bárkinek csak ajánlanám az biztos.

-
viktor82
őstag
A mentéseket hova menti a gép!Meg lenne olyan kérdésem,hogy most virágbolti verziót játszom viszont ma megvásároltam a mentéseket betudom valahogy tölteni ,hogy onnan folytathassam?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ja most meg olvastam ha állítasz grafot a fájl amibe átírtad ultrára visszaáll... szóval lehet nemlehet levenni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Lejjebb lehet venni blurt nem? Felrakom énis, ujra van gépem

-
Dtomka
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
Nos, milyen lett?Érdemes "felrakni" a grafikai módot?
-
-
glspeter1
őstag
Megjelenéskor hiába volt bekapcsolva a driverben, egyszerűen nem volt jó.
Még Abu is írta, hogy nem mindig működőképes az adott játékkal, egy ideig.
Nem szinkronizált semmit sem. Azaz nem volt az fps 60 max és a tearing sem tűnt el.
Most viszont max 60 és mintha nem lenne annyira feltűnő a képtörés sem.
-
glspeter1
őstag
Jelentek működik az adaptív v-sync!

Nem tudom miként oldották meg, de tökéletesen működik.
-
Mate
nagyúr
Tegnap vittem végig én is. Egyelőre 9/10-es a játék. Ha kijavítják a microlaggokat, akkor 9,5. Ha DLC-vel értelmes dolgok érkeznek, akkor tőlem megkapja a 10/10-et

Amúgy 60 óránál tartok. Multit leszámítva, kb. 95%-ig kipörgettem. Összegyűjtöttem mindent, már tényleg csak 1-2 dolog van illetve DLC-k.
Ja, meg ivós játék, de azt nem fogom megcsinálni.
-
dergander
addikt
Úgylátszik az Ubisoft is eljátszotta a WDvel azt amit az aliens. Beetetnek az E3 on hogy ilyen meg olyan. Aztán meg mikor mindenki megrendeli akkor koppan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
zack
nagyúr
-
dergander
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Megnéztem High-on is viszont úgy valamiért nem adja,a téglafal közelről homályoska,viszont ultrán élethű tesszelált.
-
dergander
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
60 helyett megy 38-al

Az tény eszméletlen szép lett,láthatóan jobb,főleg esőbe a legjobb a grafika.
-
dergander
addikt
Ettől az E3 modtól elég homályoska marad a kép,nekem ha előrenézek és gyorsan hátra fordulok kell 5 másodperc mire a fokusz reagál

-
Dtomka
veterán
Van aki a játékot is meghackeli:
[ Watch Dogs ] online notoriety points hack -
scampolo84
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
(#2259) ForRedGlory
SLI off?
-
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor inkább maradjon az eredeti, ezek szerint.
-
glspeter1
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen, tudom.
Ha jól emlékszem, egy 690-el regisztrálták ezt a hibát. Mondjuk az szép lenne, ha csak a felső kategóriás vga-knál javítanák a hibát. -
glspeter1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Olyan nincs, de ilyen van.

"PC - Frame rate stutter on high end GPU"
-
glspeter1
őstag
"Long waiting times for joining online game modes
[Status] SOLVED""Companion app not finding players:
[Status] SOLVED" -
Nekem így sincs bajom a grafikával high re állítottam és kész nem mindig a szépség a lényeg az már kicsit felszínes,néha egy csúnyább játék jobb játék élményt adott mint egy hiper szuper grafikájú.
-
scampolo84
aktív tag
Olyan vassal illik is maxon tolni.
Az én konfigommal 1080p high preset, Temporal SMAA, vsync off 45-55 környékéről droppol be nagy sebességnél 30-ig, persze az AMD-sek duplán megkapták a nyalokát a szájukba 
Ami nekem bevált: Riva Tuner Statistics Server, fps lock @ 60, + ingame vsync 2, frame buffer 3. Így 30 fps, de szó szerint "szmúsz lájk hell", semmi akadás, drop.

-
Dtomka
veterán
Ha még nem volt, akkor:
Watch Dogs - Csalódtál a látványban? Itt a megoldás! -
Xerxész
őstag
Guru3D-n ezen "verseng" 2 user...hogy ki tudja minél jobb eredménnyel kihozni az engine-ből az E3-as grafikát.
Én is kipróbáltam már az egyikük modját. Szép lesz tőle a játék, de az újabb verzióban már visszább vették a fák, járművek NPC-k, árnyékok látótávját és így a játékélmény erősen romlik. Legalábbis számomra, mert szerintem borzasztó, ha kb. 30-40 méterre előttem jelenik meg minden. -
oriic
HÁZIGAZDA
Watch_Dogs original graphical effects (E3 2012/13) found in game files [PC]
Jól értem graf tuning érhető el ezzel? Valaki kipróbálná és csinálna videót?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tiszta patch nem jó?
(#2226) bombibmw Inkább tisztára várj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
afrojack1
senior tag
na jöttek patcheck mostanában? rég nem néztem a topicot!
-
dergander
addikt
Szerintem a "Szaggatást" meglehet oldani egy Titan-Z egy 4960x és 32Giga RAMal.
Nekem jól megy,pont ahogy szeretném...szaggatás? -hát,azért az túlzás,néha megriccen de nem úgy hogy elbukjak egy küldetést. Inkább ha gyorsan megyek motorral a városba akkor laggolgat kicsit.
Aki pedig a Patchet várja,szerintem nem érdemes a gépigény már nemfog javulni,itt már csak a bugok befoltozása lesz,ahogy az AC4be is volt,ott is volt panasz rendesen,és hiába jött az 1.06 még mindig ugyanolyan maradt az igénye.
-
freeknight
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz
Kutya_7
üzenetére
Nekem caps lock-kal és anélkül írva is úgy beszaggat egy-egy kereszteződésben, hogy a Q-t se tudom megnyomni a billentyűzeten. (Konfigom az adatlapomon). És ami a legjobb, hogy ha leveszem high-ra, akkor lemegy a gpu usage 50-60%-ra, de a kereszteződésekben úgy is beszaggat, 50%-os használattal. A cpu usage meg végig a béka segge alatt van.
majd kipróbálom fapad felbontáson, lowon is, hátha akkor már bírja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bombibmw
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére

Nem is játszok vele egy ideje.
Megvárom a retkes peccset.
(#2225) Kutya_7 :
Nekem is szaggat.
A cuccaim az adatlapomon.
Semmi köze a pcie 3.0-hoz. -
Kutya_7
tag
válasz
szami777
üzenetére
Főküldik kész voltak, mellékeküldikből meg kb fele...
A lényeg az lenne, hogy ne kelljen még1x megcsinálni a story-t.A kocsikázás közbeni szaggatással kapcsolatban:
JELENTKEZZEN AZ AKINEK NEM SZAGGAT ULTRÁN ÉS ÍRJON EGY LISTÁT CUCCAIRÓL, mert eddig aki azt mondta/írta hogy neki nem szaggat annak mindnek PCI-E 3.0-s lapja volt. Csak kíváncsi vagyok és próbálok rájönni mi az ok...

-
glspeter1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ÉNIIIIS !!!4!

-
ForRedGlory
félisten
Retkes peccset akarok

-
Kutya_7
tag
Hali!
Áramszünet után nem tudja betölteni a Watch Dogs a mentésem...

Van vmi mód arra, hogy ne kelljen az egészet előlről csinalni?
Vagy esetleg vkinek egy 100% story mentése nincs?
-
glspeter1
őstag
Az úgynevezett Game Breaking Bug jelenlegi állása:
"We have identified the factors that are creating this particular issue and are currently working on a fix. We’ll keep you updated when we know more on when we’ll be able to release it. Thanks for your understanding."
Nem haladnak valami gyorsan a srácok.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
én ha ittas vagyok, beszélgetek. nem játszok

de ink fekszem... vagyis döglök
-
Black Dragon
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Itt csak 3 vagy 4 kupicát kell ledöntened, és annyi szint van, de akkor próbáld meg részegen, hátha.

-
Mate
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Nem egészen értem

Van 3 kocsma, 3 faszival. Mind a hárommal lehet inni és 10 szint van.
Van ezen kívül is piálós játék?

-
h1mpi
félisten
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Én is arra gondoltam, nem a mini játékra

-
Mate
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Nekem 4. szintig pöccre ment, de azt lehetetlen megcsinálni
És 10 szint van... 
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Lehet részegen kénne?

-
Black Dragon
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem másodszorra sikerült ráéreznem, és megcsináltam, de lehet, hogy csak alapból hozzászoktam részegen a játékokhoz.

-
h1mpi
félisten
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Nekem elsőre ment

-
- = Zk = -
félisten
válasz
LordRajZoL
üzenetére
én az első után feladtam

hirtelen haragú vagyok, nem kéne féltett kincsemet porrá törni

-
LordRajZoL
aktív tag
Lassan gutaütést kapok az első piálós küldetéstől
Olyan mintha később reagálna a lenyomott gombraA második fordulót vagy 15-ször próbáltam. De feladtam
Hogyazza
-
Devid_81
félisten
válasz
szami777
üzenetére
Aznap ahogy sikerult letolteten, es jatszanom, kb 1 orat jatszottam vele, mert amikor lement a uplay-es szivas egy ujabb orat jatszottam...azota csak par naponta elinditom a uplay-t hatha van patch...nincs, es mar lovom is ki
En amugy is "jol szorakoztam" a jatekkal, annyira nem ismerem, azt sem tudom hol kell kuldetest elfogadni stb...
Szerintem torles lesz belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)