Hirdetés
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1N4
tag
válasz
kill_switch #736 üzenetére
Egyetértek
bírom, amikor az aim assist az aim bothoz van hasonlítva... Köze sincs hozzá. Sokszor nem is veszem észre, hogy be van kapcsolva az aim assist, mert nem segít rá semmit. Így is úgy is körbe lövöm az enemyt
A FOV-ról ne is beszéljünk, hulladék. Legalább 60-80-100-as csúszka lenne...de még az se. Apexben is van, pedig az se mai... PC-sek mindig előnyben lesznek, én is onnan jöttem konzolra, de nincs kedvem visszamenni. Egyszerűbb lenne összeereszteni a pst az xboxal, a pc-sek meg maradjanak maguknak :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest