- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
Jim-Y
veterán
Üdv, van aki tolja mostanában? most kezdtem el és nagyon jól jönne egy profi HUD

-
zed01
őstag
-
janeko
őstag
-
Vladi
nagyúr
-
Xelo
addikt
hát a játék.. hogy is mondjam
legalább nem foglal nagy helyet. aki ezt a stílust szereti annak ott az UT3 -
janeko
őstag
-
mick15
csendes tag
Hello!
bocsi, hogy ideírok, de minnél hamarabb szeretnék választ kapni egy kérdésemre!
ha valaki itt van akkor kérem, hogy segítsen! -
Xelo
addikt
szedem le, bár azóta mióta a topicot megnyitották a játék kétszeresére hízta magát (145mega).
-
janeko
őstag
az biztos, hogy nagyon nehéz, ha ebbe megtanulsz jól löni, vagy - és jó reflex fejlesztö, nagyokat lehet rántani
, akkor a cod és társai könnyü "mákos" játékokba nyert ügyed van 
-
Nimrod
addikt
Én tegnap akadtam rá és nekem tetszik. Ahogy elnéztem a szervereket elég sokan játszanak még vele.
-
mobal
nagyúr
hi'
felhoznám a topikot. szóval kijött a 0.2 verzió! szeggyétek!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda." -
mobal
nagyúr
-
LucifeI2
őstag
LANon általába az olyan játék is megtetszik, amivel máskor nem nagyon játszanál.. mert annál nincs jobb ha a haverokkal játszol együtt, egy helyiségben
Q3-at én például csak LANon játszottam eddig... egy jó kis 1v1 nincs is jobb
Mondjuk UT-t singlbe is szeretem.. de egy Capture the flaget-et nem ver semmilyen game 
[link] Soldat
Nem tom ismered-e, nah LANon ezzel töltük, durva game
Szal sztem ezzel is el fogunk szenvedni
-
mobal
nagyúr
jaja nemrossz. pörgős. nemtom nekem az UT sose teccet a Q3 meg nem jött be. nem volt rossz de nem jött be. ennyi. azé warsow
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda." -
LucifeI2
őstag
-
mobal
nagyúr
-
LucifeI2
őstag
-
LucifeI2
őstag
-
mobal
nagyúr
Senkisenemjátszik? Hé kipróbálni!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda." -
mobal
nagyúr
UP!
mobal
nagyúr
Sziasztok! Most találtam és próbáltam ki eme 65 megás szerintem jó kis Quake 3 szerű FPS -t. Quake 2 Engine de egész kellemes mert olyan XIII típusú ''képregényes'' a játék grafikája! Szerintem egy próbát megér! Nagyon gyors! És teccik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
http://www.warsow.net/: [link]
Képek: [link]
windows client (War§ow 0.12): [link]
Aki kipróbálta és bejött neki az írjon !!!!!
[Szerkesztve]"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalább nem foglal nagy helyet. aki ezt a stílust szereti annak ott az UT3

Nah meg azok a botok csíterek... alig lehet lelőni őket, ők meg úgy lőnek mint vmi állat, főleg közelre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)