- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Én is azt mondanám, hogy inkább adjanak maguknak bőven idejük befejezni és rendes munkát adjanak ki a kezükből. De mivel 2016-ban tervezték kiadni, majd eltolták 2017-re, aztán 2018-ra. Aztán a sziklaszilárd májusi megjelenést júniusra egy nevetséges indokkal, így már szinte teljesen hitelüket vesztették. Ha valóban létezik egy majdnem tökéletes 1.0 verzió, ami (ha minden igaz) kedden megjelenik, akkor is elég gáz, ami itt megy. Mert ha létezik ilyenük, akkor minek ez a kiadott 0.8.2b beta. Nem értek a játékfejlesztéshez, de szerintem nem így kellene működnie. Aztán lehet nincs igazam. Ha kijön egy nagyjából normális teljes verzió ötödikén, ha nem, akkor is le lesz húzva a játék szerintem, de kegyetlenül. Mindenért, ami az utóbbi hetekben ment.....meg a többiért. Piszkosul vártam ezt a játékot. Nagyon mérges vagyok, hogy így elszúrták nekem a várakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest