Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • reelc

  addikt

  A vicces rész az, hogy a PC-s megjelenés marad, a konzol csúszik el. Mintha a v0.8.2b változat egyenlő lenne szerintük az 1.0-val.
  Attól tartok igazad van. Bármilyen állapotban is, de jön a jövőhéten.
  Kiadóként ők maguk vannak feltüntetve, szóval nem lehet a nagy csúnya gonosz kiadóra fogni, hogy ők ostorozzák szegény fejlesztőket.
  Én egyébként nem haragszom semmilyen eltolás miatt (ha megvettem volna, akkor sem). Inkább kapjanak +1-2 hónapot, elvégre nagyobb cégeknél is előfordul csúszás. Vagy nem, és akkor iszonyat 0 day meg első heti patchek vannak. A megjelenés fontos. Ha akkor rossz értékeléseket kap, nemigen mosdanak ki belőle. Bukott már ebbe bele játék.
  Ilyenkor mégjobban becsülöm pl. a Crate Entertainment féléket. Megjelenés második félév, de kommunikálnak folyamatosan a játékosokkal, és bárki láthatja, hogy leghamarabb október körül lehet. De ők az AoMnél is akkor hozták nyilvánosságra a dátumot, amikor már 100% volt részükről. Úgy emlékszem az alapjáték is így került ki EA-ból, fix volt a dátum, nem sokkal a megjelenés előtt hozták nyilvánosságra.

  Nem ezt várom el egy 50 EUR-os Early Accesstől. 60 EUR-ért AAA-s alapjátékot veszel. Ők meg csak szeretnének AAA-sok lenni.
  Itt lehet a kutya elásva. EA-ból finanszírozás. Ezzel azt is vállalják, hogy a nyilvánosság felé igenis patchelni kell, nem a háttérben készül 2 évig a játék, és egyszerűen bejelentik, hogy mindjárt kiadják. Az emberek fizettek előre, ez nagy dolog, és látni, tapasztalni akarják, mi újság?

  Az utolsó soruk: "The Emperor Protects." - Csak nem őket, ha ilyeneket csinálnak.

  Elnézést, senkit sem akartam idegelni sem most, sem korábban. Egyszerűen ez a meglátásom a dologgal kapcsolatban.

  De drukkolok, hogy ne legyen fennakadás.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák