- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát a legelején vettem egy Mag blueprintet, ahogy megvolt rá a 20k, gondoltam gyorsan összedobom, aztán ugye kiderült, hogy nem olyan egyszerű
!
Utána már nem vettem semmit, csak az Afurist meg a Bolto terveket: találtam egy Pangolin Sword tervet, a Maghoz ezt-azt, Orokin Reactort, ennyi.Mi csináltunk négyen valami lvl 50 pályát, komoly volt, köbö 2 percig ütöttünk egy piros zombie-t, és volt belőle úgy 10 a pályán... aztán nyomott egy "migrationt" a szerver, szétdobott bennünket, úgy, hogy hárman maradtunk, de mivel csak úgy bedobott bennünket a pályára, ezért nem tudtunk rendesen öszedolgozni; ahogy belépegettünk, már mndenki sz@rban volt... próbáltunk visszahúzódni valahova, hogy megvessk a lábunkat, de akkor már esélytelen volt. Őket végül lenyomták, én meg futni kezdtem... a fekvők meg drukkoltak vagy 5 percen keresztül "fuss Forest, fuss" ...hát én meg rohantam, bújtam, végül befejeztük a küldetést, volt nagy öröm...
Csak az Excalibur frame-em van, asszem úgy 25. szintű, csak a kard nincs kimaxolva, a másik két alapfegyver igen. Tegnap lettem Silver Initate vagy micsoda...
Egyedül tényleg nehézkes... próbáltál esetleg szervert vátlani? Most West helyett épp East Europe-on nyomom... mi a játékban a neved? Én HaaSas, vegyél fel, hátha egyszer összefutunk. Két magyart már találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!