Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát a legelején vettem egy Mag blueprintet, ahogy megvolt rá a 20k, gondoltam gyorsan összedobom, aztán ugye kiderült, hogy nem olyan egyszerű
!
Utána már nem vettem semmit, csak az Afurist meg a Bolto terveket: találtam egy Pangolin Sword tervet, a Maghoz ezt-azt, Orokin Reactort, ennyi.Mi csináltunk négyen valami lvl 50 pályát, komoly volt, köbö 2 percig ütöttünk egy piros zombie-t, és volt belőle úgy 10 a pályán... aztán nyomott egy "migrationt" a szerver, szétdobott bennünket, úgy, hogy hárman maradtunk, de mivel csak úgy bedobott bennünket a pályára, ezért nem tudtunk rendesen öszedolgozni; ahogy belépegettünk, már mndenki sz@rban volt... próbáltunk visszahúzódni valahova, hogy megvessk a lábunkat, de akkor már esélytelen volt. Őket végül lenyomták, én meg futni kezdtem... a fekvők meg drukkoltak vagy 5 percen keresztül "fuss Forest, fuss" ...hát én meg rohantam, bújtam, végül befejeztük a küldetést, volt nagy öröm...
Csak az Excalibur frame-em van, asszem úgy 25. szintű, csak a kard nincs kimaxolva, a másik két alapfegyver igen. Tegnap lettem Silver Initate vagy micsoda...
Egyedül tényleg nehézkes... próbáltál esetleg szervert vátlani? Most West helyett épp East Europe-on nyomom... mi a játékban a neved? Én HaaSas, vegyél fel, hátha egyszer összefutunk. Két magyart már találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen videókártyát?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!