Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Focus suli 2015 óta van, a Second dream questtel jött be.
A focus sulikat hátul a tenno szobában tudod váltogatni, kinyitni hozzá a cuccokat stb, nem kell bemenni sehova, sőt, ahol a warframe-t buildeled ott is elérhető ez az opció és lehet váltogatni a sulikat, meg megnyitni a sulik talentfáját.
A hajón bal oldalán van egy Codex pult, ott lehet olvasgatni mindenről ha érdekel, de ha az inventory-t megnyitod az egyes itemeknek van leírása el tudod olvasni.
Én valahol 2018-ban kezdtem, szóval nekem is fel kellett zárkóznom, plusz 2018 óta volt egy nagyobb kihagyásom is, szóval annyira nem követtem, a dolgokat, de aki akarja utol tudja érni a game-t, ha úgy vesszük én 2x kezdtem el a game-t.
Én nem írtam, hogy nézzél videót, azt írtam amit minden kezdő meg visszatérő játékosnak szoktam/szoktunk írni: nyitogassa ki a node-okat meg nyomja le a questeket, meg van egy szuper wiki amit lehet olvasgatni. Buildelje meg azt a framet ami tetszik neki és ennyi.
A questeket újra lehet játszani, szóval megcsinálhatod őket sorban, hogy felelenevedjen minden. (wikin szintén van róla leírás, hogy hogyan érdemes sorban végignyomni a questeket) Ez a game valamennyire megköveteli az önállóságot, de a questek úgy vannak kialakítva, hogy játékmechanikai gond nem szokott lenni (csak ha bugos
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Nem tudom, hogy más mmo-val nyomtad-e, de ez kb általános minden ilyen game-nél. Ha pl target farmolni akarsz, megnézed wikin, hogy mi hol esik és oda mész, nem pedig random keresgélsz a pályákon.
Rengeteg a tartalom a game-be ami most rád zúdult és ez fusztrál, amit megértek és nem tudod mit csinálj, de ez végülis csak egy pc game, ha ennyire kiakadsz tőle akkor szerintem van más is amivel elütheted az időd, bár akkor rosszul döntenél, mer szerintem ez a game megéri az effortot minden szempontból, egyedülálló a piacon, és ezt nem csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.