- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Ez a játék kiidegel. Azért kicsit jobban is vezethetné az ember kezét és mutogathatná mit hogyan kell. 20 percembe telt mire rájöttem hogyan kell tradelni.
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...
Meg ma tudatosult bennem, hogy ha ki vannak maxolva a cuccaid akkor nem növekszik az MR szinted... Mondom ráaggatok magamra pár szart, hát ez lehet nem volt jó ötlet. 2x faileltem egy missiont, 3. alkalomra meg kb 30 perc volt. Úgy éreztem magam, mint valami körökre osztott játékban.
Semmit nem magyaráz meg a játék, mit merre hogyan.. Nem akarnak új játékosokat bevonzani, vagy mi a zacsim van?
El is ment a kedvem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...