- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Ez a játék kiidegel. Azért kicsit jobban is vezethetné az ember kezét és mutogathatná mit hogyan kell. 20 percembe telt mire rájöttem hogyan kell tradelni.
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...
Meg ma tudatosult bennem, hogy ha ki vannak maxolva a cuccaid akkor nem növekszik az MR szinted... Mondom ráaggatok magamra pár szart, hát ez lehet nem volt jó ötlet. 2x faileltem egy missiont, 3. alkalomra meg kb 30 perc volt. Úgy éreztem magam, mint valami körökre osztott játékban.
Semmit nem magyaráz meg a játék, mit merre hogyan.. Nem akarnak új játékosokat bevonzani, vagy mi a zacsim van?
El is ment a kedvem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...